Forum Machete,Modelism,Hobby: IULIE....caldura mare!!! - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

IULIE....caldura mare!!!

#21 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 3289
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 14 July 2007 - 01:53 PM

Pun eu figurine la bataie.

#22 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 15 July 2007 - 10:39 PM

Deci stimati telespectatori, uite cum o sa ne face iar de lucru pe campiile pline de vopsele si avant patriotic, ca doar e Iulie....ce pensula noastra!!!!

Dom'le cred ca de data asta ori vin cu taxiul ori ma rog d eun confrate sa ma duca si pe mine cu masina... :whistle:

Mersule...nu-i asa ca vii la intalnire??? :lol:

#23 Useril este offline   romrail 

• Membru senior
  • Postari: 129
  • Inregistrat: 13-November 05

Postat 16 July 2007 - 12:15 AM

Pentru ca nu stau departe de Fac. de Medicina, as putea veni cu setul de compresor si aerograf Rowi. Numai sa-mi spuneti din timp ce aveti de gand, sa nu ma car cu el degeaba, ca are vreo 4 kilograme. :whistle:

#24 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela
  • Postari: 1260
  • Inregistrat: 04-April 06
  • Interests:StuG fan!

Postat 16 July 2007 - 08:22 AM

Citeaza

Mersule...nu-i asa ca vii la intalnire???

...ihi!... :whistle: :lol:

#25 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior

Postat 16 July 2007 - 08:27 AM

Las ca am rezolvat-o...bogy s-a oferit sa ma salte de acasa....dar multumesc de intentie :lol:

Ramane ca vin cu wash-uri, ceva vopsele, plastice de incercari in zbor si o sa aduce eu si ceva figurine ca sa exemplifice magister Crios :whistle:

#26 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 16 July 2007 - 12:29 PM

Fiindca ati adus vorba de Dora ,tin sa MULTUMESC,din nou,lui Daniel ,lui Pavel si tuturor celor care au sustinut ideea ca aceasta minunata macheta sa ajunga la Muzeul din Alba.Este o mare cinste si onoare pentru NOI, toti cei din Alba si aici ma refer atat la personalul muzeului cat si la machetisti.
Dupa ultimele discutii cu directorul muzeului ,speram ca acest exponat sa nu ramana singura macheta din expozitia permanenta.
In ceea ce priveste montajul ei,de comun acord cu colegii de breasla din zona ,am hotarat sa facem tot posibilul sa o finalizam pana la Expozitia din decembrie.

Legat de Expo din decembrie de la ALBA IULIA,vreau sa va aduc la cunostiinta ca:
- aranjarea expozitiei se v-a face in 17-18 noiembrie cu vernisajul oficial in sapt.26-30 noiembrie si v-a fi deschisa pana la sfarsitul lunii ianuarie cu o posibila optiune de prelungire a ei
- avem la dispozitie 200 mp,si 45 de vitrine dupa cum urmeaza
8 buc*1400*800*250,6 buc*1200*400*250,
21 buc*1000*1000*1000(2 nivele),10 buc*1000*1500*400(verticale).Aceste date sunt certe si exista posibilitatea sa fie suplimentate ca spatiu si probabil si ca vitrine(confectionarea unor vitrine noi).
- s-a discutat o posibila participare a unor invitati din Ungaria,Franta si Italia.Pana la ora actuala nu s-au primit confirmari oficiale.
- ca si in anul trecut se vor face anumite deconturi legate de transport,masa(cel mai probabil una) si posibil, si cazare pentru persoanele care fac deplasarea de la distanta foarte mare.

Pentru o mai buna organizare ,va rog pe aceasta cale sa incepeti sa faceti confirmariile de participare ca numar de persoane si liste de machete cu denumire si scara.Ultimele detalii sunt necesare pentru structurarea expozitiei si pentru asigurarea spatiului de expunere.

#27 Useril este offline   alaur 

• Membru senior
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 07-February 07

Postat 17 July 2007 - 10:03 AM

:bang: :whistle: :bang:

Problema mare fratilor ! ! ! !

:lol: :angry:

In primul rand vreau sa-mi cer mii de scuze daca se va dovedi adevarat.

Desi eu sunt cel care a starnit valul cu "vacseala" s-ar putea sa nu pot participa la intalnire intrucat vineri este posibil sa plec intr-o delegatie la Arad.

Sper sa nu se intample dar..............

Am vrut sa va anunt din timp in caz ca veti dori sa va razganditi cu atelierul de vopsitorie.

Inca odata: MII DE SCUZE !!!!!
Chiar daca nu va fi cazul, scuzele raman ca aconto pentru greselile pe care probabil o sa le mai comit p'aci. :-D :-( :-D :-( :-D

DANE, cu geanta frigorifica ramane in picioare. Vom lua legatura sa vedem cum ti-o aduc sa o puteti folosi !

In caz ca plec, ma pot revansa cu ceva comisioane spre sau dinspre ARAD.

Repet: inca nu e nimic sigur. Joi aflu sigur.

:-( :bang: :angry:

#28 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 17 July 2007 - 03:23 PM

Azi toporul imi da numai sfaturi bune (da, toporul ala celtic, de captura, de care v-am mai zis). Pai saracu a mers pana la colt sa-si ia ceva de baut si a asudat tot instantaneu asa ca ce-mi graieste poznasu':

"Auzi smechere, ce faceti voi sambata la Dan cand afara sunt cate grade are palinca de casa facuta ilicit si in nonconformitate deplina cu normele UE? Ai uitat ca ultima data Dan avea un prosop cu care se stergea ca apa siroia pe el? Ia vezi tu daca sotia ta lucreaza sambata."

"Ma, graieste adevarat micutu' (asa il alint eu)" asa ca am verificat si in deplina cunostiinta de cauza pot afirma: sala este libera, aerul conditonat functioneaza, frigiderul de asemenea, nu mai este nevoie de mutari de lazi frigorifice, e mai mult loc in jurul mesei de demonstratii, pot sa car eu compresorul, etc.

Acum nu stiu daca este tarziu sau nu sa o mutam, aveti 2 zile sa va exprimati.

#29 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior

Postat 17 July 2007 - 03:42 PM

Mare TOPORU' lu matale nea Olafe...deci tot far' de masina vin!!! Da sa zici si matale o ora, ca sa stim cum dam adunarea...

Apropos a(lu')laur: oricum aveam ceva chef de "demostrantii", asa ca nu se pune ca oricum ar fi si mai in sfarsit...o sa iasa ceva!

Pacat ca nu te poti arata!!! Mare pacat!

#30 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 17 July 2007 - 04:17 PM

Magazinul se deschide la 9.30, eu propun 10.30 cu amendamentul ca si mai devreme se poate ajunge ca baietii nu dau pe nimeni afara. Iar mai tarziu la fel. Daca si danus supermaximus e de acord sa o mutam atunci e clar.

Apropos frigiderul asta e din ala vechi si nu are capac la rubrica congelator. Deci practic tot frigiderul e un congelator, asa ca racirea rapida e asigurata.

#31 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior

Postat 17 July 2007 - 04:26 PM

Pt mine nu este nicio problema .Eu vin oriunde.Mai ales la racoare si bauturi reci.

#32 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 17 July 2007 - 06:46 PM

Hopa! Am luato cu cititul de sus in jos :whistle:.
Abia acum intelesei ce o sa caute Teo sambata la Olaf :lol:

Bafta!

#33 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12672
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 17 July 2007 - 08:52 PM

Olaf are dreptate: caldura mare monser, deci e mai bun conditionatu'! :whistle:

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 17 July 2007 - 08:52 PM

#34 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 18 July 2007 - 02:43 PM

Daca distanta va impiedica sa participati si aveti conexiune la Internet ne vedeti in halul urmator:

1. In Yahoo Messenger apasati meniu "Actions". Este foarte important sa nu aveti nici un nume din lista selectat. Selectati eventual categoria din care fac parte mai multe persoane.

2. Din "Actions" selectati "View Webcam". Daca nu este selectat nici un ID din lista va apare o lista "My contacts" sau "Other contact". Selectati "Other contact" si apare un prompter unde trebuie scris "olafvikingul".

Daca faceti toate astea bine va apare o imagine foarte proasta cu ce se intampla live la intalnire. Aveti idei de imbunatatire a calitatii imaginii ( in afara de a renunta la mesenger)? La mine pe calc. se vede excelent (deci camera e buna) dar cand ma uit la ce vad ceilalti e dezastru. Daca setez calitate maxima se vede si mai sacadat (si acum are putine cadre) si imaginea nu se imbunatateste cu nimic.

O sa mai fac teste poate rezolvam cumva sa se vada mai bine, daca nu o sa va multumiti cu ceva prost dar gratis. :whistle:

#35 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior

Postat 18 July 2007 - 04:43 PM

Poate unul din baietii care au drum pe la Dristor sa ma ia si pe mine simbata?

#36 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 18 July 2007 - 05:56 PM

Dat fiind ca m-a lovit o lene turbata, intreb si eu: cand, unde, cine si de cate ori?! :whistle:
Altfel spus: daca se tine la Her Olaf, cum ajung si eu cu vaporu' personal pana acolo? (ultima data am avut ghid :lol: asa ca nu se pune), si avem un loc in care sa punem obectu' in cauza (o parcare, bordura libera, ceva asemanator)?

#37 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 19 July 2007 - 06:18 PM

Sediul machete.ro este aici:
http://www.machete.ro/contact_us.php?osCsi...27798958c9530d8
Daca dai click pe "harta magazinului" gasesti si o harta. Loc de parcare in general este.

Pentru cei care vor sa vada live intalnirea sa intre pe MSN si sa ceara acces la camera userului olafvikingul@hotmail.com.

#38 Useril este offline   catalind 

• Membru deplin
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 19 July 2007 - 08:50 PM

Salut, la aceasta intalnire de sambata am sa aduc cateva bucati de plexiglass pentru constructia de cutii de prezentare sau pentru a construi ce vreti din ele.
Dimensiunile lor sunt de la un A4 pana la bucati mai mici, sunt protejate de o folie de protectie pentru a nu fi zgariate, preturile cred ca o sa va convina vreau sa scap de ele:D. asa ca la mai multe cumparate facem discount. Ne vedem sambata. V-am anuntat ca sa stiti si sa fiti pregatiti in cazul in care aveti nevoie.

#39 Useril este offline   Tibi 

• Membru deplin
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 29-January 07

Postat 20 July 2007 - 03:16 PM

danusmaximus, la Jul 18 2007, 02:43 PM, a spus:

Poate unul din baietii care au drum pe la Dristor sa ma ia si pe mine simbata?

Si dac' luam tramvaiul 34 si porma pa jos, ce are, ce numa' tu sa bei..... suc?? :whistle: Ne vedem maine la 10 la tram 34 la Dristor? O sa fiu imbracat cu adidasi albi, short albastru si maieu bej (cafea cu lapte)
Daca vrei....., eu oricum o sa vin, incerc de 5 luni sa ajung la o intalnire.

Tibi

#40 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior

Postat 20 July 2007 - 04:02 PM

Man,pe caldurile astea sa merg cu tramu si pe urma pe jos e prea mult pt cele 130 kile ale mele.Mersi dar am gasit un confrate cu masina.Ne vedem.

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi