Aceasta postare a fost editata de claudiu_ne2000: 15 September 2007 - 09:13 AM
macheta remorcher DDSG - ex.Samson - Decebal machete de remorchere de pe dunarea de s
Postat 17 September 2007 - 09:17 AM
Prof.Woland, la Sep 16 2007, 01:23 AM, a spus:
Uite aici cateva modele cu zbaturi mai simple:
nu stiu daca aceste modele sunt ale tale....dar in cazul in care cel putin modelul din poza aceasta (prima poza atasata) este al tau poti sa-mi faci un "close-up"...la zbaturi fara carcasa si daca poti si interiorul vasului, la modul de cuplare a motorasului la axul zbaturilor.
multumesc anticipat
Aceasta postare a fost editata de claudiu_ne2000: 17 September 2007 - 09:19 AM
Postat 19 September 2007 - 11:05 AM
Transmisia poate fi si pe curea (ca cea din poza) sau cu roti conice.
Daca motorul si fulia de furea iti incap transversal mergi pe sistemul cu curea, daca nu iti incape motorul decat longitudinal atuni va trebui sa folosesti roti dintate conice.
Mai exista sisteme si mai simple de a transmite miscarea la 90 grade dar cu frecari mari ceea ce face ca randamentul mororului sa scada simtitor.
Bafta!
Daca motorul si fulia de furea iti incap transversal mergi pe sistemul cu curea, daca nu iti incape motorul decat longitudinal atuni va trebui sa folosesti roti dintate conice.
Mai exista sisteme si mai simple de a transmite miscarea la 90 grade dar cu frecari mari ceea ce face ca randamentul mororului sa scada simtitor.
Bafta!
Postat 19 September 2007 - 01:35 PM
kamikaze, la Sep 19 2007, 11:27 AM, a spus:
claudiu_ne2000, la Sep 19 2007, 11:47 AM, a spus:
Prof.Woland, la Sep 17 2007, 08:51 PM, a spus:
alta
MESERIE MESERIE...CEL PUTIN TRANSMISIA CU LANT...E BETON....poze cu motor electric nu ai?
Asta din poza e motor cu aburi.... si mai meserias..
am vazut ca e cu aburi.....dar poze de la un ansamblu ce are motor electric
Postat 20 September 2007 - 05:50 PM
o sa pun un link pentru a vedea evolutia navei....ieri am luat-o de la "chituit"....azi am inceput sa o slefuiesc si sa incep sa-i dau o forma...dar am zis sa pun si niste poze cu corpul navei neslefuit. Precizez ca am dat corpul cu epoxi, rasina de lipit spoilerele la masina si chit auto....iata ce a iesit http://www.flickr.com/photos/11763830@N02/...57601911411328/
Postat 26 June 2008 - 10:22 AM
Intrucat odissea constructiei remorcherului meu continua pe alt forum, nu am mai postat la subiectul asta de mult timp, oricum din cate am vazut multa lume se afla inregistrata si aici si dincolo...dar in paralel am continuat si cautarile remorcherului Decebal si am aflat ca "Decebal" se afla in proprietatea SC Hercules SA Braila, si se afla in zona libera Constanta, banui ca este in zona portului constanta-sud, daca nu e asa va rog sa ma corectati, lucrarile la corpul navei au fost terminate la santierul naval Braila si acum la Constanta au loc lucrari de refacere a cabinelor, puntilor si a elementelor de pe suprastructura.
Fac apel la cei de prin Constanta, iubitori de modelism, daca resusesc sa colecteze mai multe informatii, poate chiar poze, cu remorcherul...ar fi excelent.
atasez si o poza luata de pe google earth, din datele oferite de catre Digital Globe, se pare ca poza e destul de recenta, din 2007.
Pana la alte vesti ...numai bine si spor la modelit
Fac apel la cei de prin Constanta, iubitori de modelism, daca resusesc sa colecteze mai multe informatii, poate chiar poze, cu remorcherul...ar fi excelent.
atasez si o poza luata de pe google earth, din datele oferite de catre Digital Globe, se pare ca poza e destul de recenta, din 2007.
Pana la alte vesti ...numai bine si spor la modelit