Japoneze de inceput ce-am mai facut
Postat 05 July 2007 - 12:26 AM
Autor moral a fost Olaf, de rusinea caruia m-am pus si eu pe treaba.
Si uite ce a iesit........Am mai pierdut vopseaua pe parcurs si a trebuit sa o refac cu cainii politisti...Am mai zbarcit-o la chituiri si mascari....E, m-oti ierta si voi acum....ca deh, am o varsta.
Primul: Mitsubishi A5M Claude
Kit Hasegawa.....Recuperat de la un nene si salvat cat s-a putut. I-am durat un parbriz cam sui, am mai chituit pe ici pe colo, acum 1 an am dat culoarea pe burta, acum 7 luni l-am mascat si in ultimele 2 saptamani l-am vopsit.
N-am avut un decal "w-102" sa-i pun pe coada. Poate gasiti prin cutii..... :cry:
Postat 05 July 2007 - 12:34 AM
Am inceput un articol dar nu mai promit nimic.
Decalurile sunt tepene si tepene raman. Nu se inmoaie cu nimic. In plus au o culoare rosie cam ciudata si pigmentul serigrafiat acolo cam impur.
Pe al meu am experimentat niste murdariri in speranta ca se va vedea mai bine structura tablelor.
Iaca ce-a iesit:
Postat 05 July 2007 - 12:42 AM
A fost la fel salvat de la buza galetii de gunoi. Fusese partial vopsit cu un albastru (care a iesit f greu) si inmatriculat - Kamikaze.
Nu, nu era inca vorba de atacuri sinucigase. E vorba de un avion care a avut mai multe recorduri de distanta si fiabilitate inainte de razboi.
In razboi le-au folosit la recunoastere pana au fost inlocuite de alea facute de Bill (Ki 46).
Vedeti ca si astea au un tigru plesnit pe fuselaj, da-i mai influentat de chinezi la pozitie (aduce aminte de bibelourile pt care se facea coada la Bucur Obor).
Postat 05 July 2007 - 08:12 AM
Ma bucur ca apar si avioane japoneze pe aici, au avut avioane extrem de frumoase si mai ales multe tipuri.
Spor,
Bill
Aceasta postare a fost editata de Bill: 05 July 2007 - 08:13 AM
Postat 05 July 2007 - 11:42 AM
Stai o coci, te dai la fund cu lunile, si dupe, apari asa ca un ghiocel si ...
ZBANG...4 zburatoare!!!
Nu-i gigea!!! :-x
Oricum se vede ca ti-au macat ceva din combinatia TINEBA (timp, nervi, bani)
Felicitari, si sa stii ca imi plac, si ma faci sa ....FAC si eu!!!
Postat 05 July 2007 - 01:46 PM
szek, la Jul 5 2007, 07:54 AM, a spus:
Frumos spus, frumos film (poate unul dintre cele mei sensibile, copilaresc-mature si reusite FILME ale lui nea'Spielberg...) frumoase modele si mai ales... frumos "eseul" dulce-amarui, de tatic bulversat de ale vietii valuri, care le insoteste !
Sa traiesti frate Caline, sa fii sanatos cu al tau urmas dimpreuna... si mai ales, sa ne mai bucuri ochii cu "exotisme" d'astea !
Postat 05 July 2007 - 08:18 PM
Uraganul - Tai Fun...Faza e ca am facut ce a facut si Z-Mare. Tocmai imi spunea ca de la inceputul anului a lucrat la....B24. Numai ca eu n-am pus poze pe parcurs.
Si eu ma asteptam sa ma fi dat afara, Crios .
Multumesc Dragos.....Sunt in "era exotica".
Blue-Max, m-ai ginit (cum se zice in regat), chiar la el lucrez....Si la inca doua tot portocalii...O sa vedeti.
Is good to be back !
Postat 05 July 2007 - 08:32 PM
wurger, la Jul 5 2007, 09:18 PM, a spus:
Is good to be back !
Ha, ha ! Paranormal amical ! 8-)
Te rog io, fa un topic "in desfasurare" cu Willow asta micu' ca nu mai pot sa rabd, pana-l faci gata .... :hammer: