IAR80-81 Walkaround Detalii pt. o macheta corecta de IAR 80
Postat 11 October 2005 - 10:27 AM
Ahmed, la Oct 11 2005, 08:42 AM, a spus:
Pot sa intreb daca va fi plastic sau rasina? Si cine este cel care executa masterul?
Daca-mi permiteti.
O sa scot cateva modele in resina pentru "expertiza", cand (daca!) voi primi aprobare de la public, va vi bagat in plastic.
Masterul este executat pe axa Bucuresti-Chisinau-Tiraspol.
Postat 11 October 2005 - 10:36 AM
Citeaza
Decal-ul este si el in pregatire ? :roll:
Cred ca acest kit o sa iasa mai bine decat unul facut pe axa Cehia - USA
Aceasta postare a fost editata de Cantacuzino: 11 October 2005 - 11:05 AM
Postat 11 October 2005 - 01:23 PM
Pavel, la Oct 11 2005, 11:27 AM, a spus:
O sa scot cateva modele in resina pentru "expertiza", cand (daca!) voi primi aprobare de la public, va vi bagat in plastic.
Tiraspol ?!
Brrr ?! N-as prea calca pe acolo ....
Postat 11 October 2005 - 01:52 PM
Blue-Max, la Oct 11 2005, 01:23 PM, a spus:
Pavel, la Oct 11 2005, 11:27 AM, a spus:
Tiraspol ?!
Brrr ?! N-as prea calca pe acolo ....
Ce nu fac eu pentru modelismul romanesc :hammer:
Postat 15 October 2005 - 10:31 AM
Citeaza
Este cel mai probabil adaos tehnologic la ambele capete. Avand in vedere ca este master pt. rasina este necesar un adaos. La "air intake" daca mai tai 1mm te apropii de forma corecta.
Si oricum daca sunt elemente separate se pot reface ulterior. Important pt. inceput este sa se respecte sectiunile la fuselaj ( in special in spatele cabinei).
Repet intrebarea este in lucru si decal-ul ?
Postat 15 October 2005 - 02:27 PM
1.inainte de 40-41
2.campania din est si apararea teritoriului
3.campania din vest
4.si dupa sfarsitu razboiului pana la iesirea din dotare
si sa nu uitam de emblemele de grup,emblemele personale...
Cu privire la corectitudinea kitului pe langa ce spunea Cantacuzino vreau sa punctez si eu problema locasului de aterizare cat si a celor "tije"gen me-109e care aveau rol de sustinere a ampenajelor orizontale(in unele imagini am remarcat asa zilele tije)
Tot pe baza acestui kit se poate obtine chiar foarte usor si varianta Iar-80DC(dubla comanda)ar fi un kit destul de frumos si de interesant....dar cu privire la cele spuse aici singura decizie apartine producatorului care hotareste cum va fi kitu si decalul noi nu putem altceva sa facem decat sa ne dam cu parerea...
parerea mea Mave