Dupa 2 saptamani de cosmar "muncitoresc",am reusit intr-un final fericit sa-mi finalizez Sherman-ul de la Dragon.Initial mi s-a parut scump,dar dupa ce l-am montat si "zugravit" ...si-a meritat toti banii -zic eu!.Un kit absolut superb fara bavuri,piesele se monteaza la fix,multumind si cel mai carcotas "tanchist"...Ce mai,super recomandat celor mai pretentiosi Shermano-maniaci.
Vopsirea s-a facut cu olive -drab de la MM,iar uzura cu acrilicele de la Zvezda.De data asta am incercat sa raman in limitele "decentei" in privinta uzurii,dupa cum se poate vedea si in imaginile de mai jos-sper sa placa si mai putin uzat.Echipajul a fost luat de pe un Churchill de la Science Treasury[copia chinezeasca dupa Hasegawa].Inmatricularea franceza mi-a placut mie cel mai mult ,asa ca am optat pt aceasta...nu stiu sigur cat e de corecta sau nu[stiu ca francezii liberi aveau 4A4-uri in dotare,dar n-am gasit nici un fel de imagini sau informatii privitoare la inmatriculare-oricum era in kit].Orice comentarii sunt mai mult decat bine venite...
In sfarsit,Sherman 4A4,Francezii Liberi in Marsillia lui 1944...
...spor la "machetit" tuturor!
Pagina 1 din 1
Sherman 4A4-Dragon 1/72 ...scump dar merita!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1