acril in combinatie cu email
Postat 29 May 2007 - 11:35 AM
dani, la May 29 2007, 10:54 AM, a spus:
De ce "trebuie"?
Pot fi in orice ordine vrei tu sau muschiul tau. N-are nici cea mai mica importanta.
Bafta!
PS. Nici cu ce tip de lac finalizezi n-are importanta.
Postat 30 May 2007 - 11:31 AM
fl0po, la May 30 2007, 07:28 AM, a spus:
In primul rand, sa scri cu litere mici ca sa nu creadem ca te-ai apucat sa tipi la noi.
Gasca vesela recomanda lacurile de la Sinto. Fiind la spray controlul pulverizarii trebuie facut cu dubla actiune.
actiunea 1 - actionezi trigherul in partea stanga a machetei, dar in afara acesteia
actiunea 2 - directionezi mana spre dreapta trecand prin dreptul machetei pana ajungi in partea dreapta a acesteia si in afara ei.
Opresti mana si pe urma opresti trigerul.
Miscarea trebuie sa fie destul de scurta si se face mai mult actionand asupra incheieturii decat asupra intregului brat.
Semi-umoristic cam asta e teoria, practica fiind de regula cea care ne omoara. Din aceasta cauza recomand utilizarea antrenamentului intens ante si nicidecum post.
Bafta!
Postat 30 May 2007 - 12:09 PM
Z-mare, la May 30 2007, 11:50 AM, a spus:
o juma de metru trecute fix ????
Jokes aside, cred ca as mege mai degraba pe varianta cu 20-25 cm, iar miscare din "poigner" sugerata de crios sa fie destul de rapida, altminteri vei depune o placa de lac nu un strat fin cum de altfel ai nevoie.
Postat 30 May 2007 - 12:32 PM
20-25 cm e un pic cam aproape. E mult mai bine de la distanta mai mare si mai multe straturi. Nu stiu daca chiar juma de metru, dar peste 30 cm. cu siguranta.
Sa te dai cu spray-ul depine de multi factori ca sa nu zic ca se comporta diferit. vopseaua fata de lac si chiar vopseaua normala fata de cea metalizata. Depinde foarte mult si de cat de bine este amestecata vopseaua cat si de vascozitatea acesteia.
Daca la aerograf am control deplin experienta (antrenamentul) spunandumi ce trebuie sa fac ca vopseaua sa ajunga numai bine pe macheta, la spray distanta optima ca si miscarea din incheietura trebuiesc testate musai inainte de aplicarea pe macheta.
In cazul in care vopseaua/lacul a "baltit" se lasa sa se usuce bine, se ia la smirghel de apa si se revine asupra zonei.
Ideea este ca intregul ciclu trebuie sa dureze cu mult mai putin decat sa stai sa-l gandesti: apas, misc mana, ma opresc, ridic degetul, reiau acum de la dreapta la stanga cu ... apas, misc mana, ma opresc, ridic degetul, am ajuns in stanga, reiau .... ca in cazul asta, daca scufund macheta in lac optin acelasi rezultat intr-un timp cu mult mai scurt (rapid ... ).
Bafta!
Postat 30 May 2007 - 03:53 PM
DE UNDE IAU LACURILE ALEA? (CRIOS)
INCA CEVA...NU TZIP CAND SCRIU CU LITERE MARI...HE HE
Postat 30 May 2007 - 03:59 PM
AS MAI AVEA SI O MAKETA PE CARE AS VREA SA O INCEP (HMS VICTORY 1/100 HELLER)..DAR DCA AS AVEA CU CINE SA MA SFATUIESC AR FI SUPER. NU AM INCEPUT DE MULT CU MAKETELE....SI NU ASH VREA SA IMI BAT JOC DE MAKETA ASTA.....
Postat 30 May 2007 - 04:04 PM
CAND SCRII CU LITERE MARI ESTE INDEOBSTE RECUNOSCUT CA TON RIDICAT!!!
NU TU SPUI CE NI SE PARE NOUA, CI NOI ITI EXPLICAM CUM E...
IA DE CITESTE AICI...http://www.learnthenet.com/english/html/09netiqt.htm
Si data viitoare fii mai rabdator Asta e o mare necesitate cand faci machete!!!!
In alta ordine de idei, noi aici nu ne certam, noi schimbam opinii. Tu ai cerut ajutor, noi iti oferim fiecare solutia sau parerea personala. Ce alegi tu sa faci ulterior....e treaba lu' matale.
Daca esti din Bucuresti, se poate aranja aia cu aerograful. Da si tu o locatie, unde stai, un nr de telefon, cum poti fi gasit. Cat despre partea cu Raiul, avem motive mai serioase sa ajungem acolo (sau daca intrebi nevestele poate ca nu...)
Daca ai destula rabdare vino cu macheta la intalnirea noastra lunara si o rezolvam atunci. Sau du-te la Modelism, la Cocor, etaj 3 si cu 3 meleoane iti iei si compresor si aerograf...
Cat priveste pe HMS Victory, da cu nasul prin sectiunea nave a forumului, pune un topic acolo (am mentionat ca ar fi bine sa scrii cu litere mici ?) si o sa sara cineva sigur ...cu ajutor!!! BTW, crios face nave, dar trebuie sa te porti frumos cu el
Hai noroc si bafta (copyright crios)...nu sunt suparat pe tine
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 30 May 2007 - 04:11 PM
Postat 30 May 2007 - 05:31 PM
Facem orice numai sa nu mai tipe la noi.
fl0po, la May 30 2007, 03:53 PM, a spus:
Cora, Carrefur ... probabil.
Eu nu folosesc lacuri la spray si in general folosesc spray cel mult o data pe an (despre vopsea e vorba :hammer: la ce va gandeati? )
In rest am aerograf si compresor ... si o camera unde nu ma deranjaza nimeni si unde lucrez in liniste pana la ce ora vrea muschiu' meu.
Bafta!
Postat 30 May 2007 - 06:02 PM
crios, la May 30 2007, 03:31 PM, a spus:
:hammer: :hammer:
De ce ne faci ciuda?
Majoritatea dintr-e noi suntem inghesuiti pe cate o margine de masa, intr-un colt de camera, sau in bucatarie, de unde suntem repede alungati, ca miroase a vopsea si diluat si se inneaca ala micu', sau intra mirosul in mancare, si multe alte "motive"
Postat 30 May 2007 - 06:52 PM
AlexPl, la May 30 2007, 06:02 PM, a spus:
crios, la May 30 2007, 03:31 PM, a spus:
:hammer: :hammer:
De ce ne faci ciuda?
Majoritatea dintr-e noi suntem inghesuiti pe cate o margine de masa, intr-un colt de camera, sau in bucatarie, de unde suntem repede alungati, ca miroase a vopsea si diluat si se inneaca ala micu', sau intra mirosul in mancare, si multe alte "motive"
moama cat adevar....
Postat 30 May 2007 - 07:01 PM
crios, la May 30 2007, 05:31 PM, a spus:
Facem orice numai sa nu mai tipe la noi.
fl0po, la May 30 2007, 03:53 PM, a spus:
Cora, Carrefur ... probabil.
Eu nu folosesc lacuri la spray si in general folosesc spray cel mult o data pe an (despre vopsea e vorba :hammer: la ce va gandeati? )
In rest am aerograf si compresor ... si o camera unde nu ma deranjaza nimeni si unde lucrez in liniste pana la ce ora vrea muschiu' meu.
Bafta!
dupa cum se vede am lasat ciocu mic... ...sunt acasa acum. e ok asa dl flyboy. btw daca scriu 'flyboy' cu litere mici o sa primesc alta mustruluiala ca asta inseamna lipsa de respect? sper ca nu...[explicatie: la birou lucrez intr-o baza de date unde folosesc numai caps...]
Postat 30 May 2007 - 07:06 PM
Bun, cum zicea si Crios depindse de multe, mie mi s-a parut ca pe la 45, 50 cm (nu aveam micrometrul cu laser la mine atunci ), adica ca la o juma de metru, treaba merge taman bine. Daca ai mina mai de stomatolog sau neurochirurg, poate ca merge si de la distanta mai mica! . Mie nu mi-a iesit!
Postat 30 May 2007 - 07:49 PM
Flyboy, la May 30 2007, 04:04 PM, a spus:
CAND SCRII CU LITERE MARI ESTE INDEOBSTE RECUNOSCUT CA TON RIDICAT!!!
NU TU SPUI CE NI SE PARE NOUA, CI NOI ITI EXPLICAM CUM E...
IA DE CITESTE AICI...http://www.learnthenet.com/english/html/09netiqt.htm
Si data viitoare fii mai rabdator Asta e o mare necesitate cand faci machete!!!!
In alta ordine de idei, noi aici nu ne certam, noi schimbam opinii. Tu ai cerut ajutor, noi iti oferim fiecare solutia sau parerea personala. Ce alegi tu sa faci ulterior....e treaba lu' matale.
Daca esti din Bucuresti, se poate aranja aia cu aerograful. Da si tu o locatie, unde stai, un nr de telefon, cum poti fi gasit. Cat despre partea cu Raiul, avem motive mai serioase sa ajungem acolo (sau daca intrebi nevestele poate ca nu...)
Daca ai destula rabdare vino cu macheta la intalnirea noastra lunara si o rezolvam atunci. Sau du-te la Modelism, la Cocor, etaj 3 si cu 3 meleoane iti iei si compresor si aerograf...
Cat priveste pe HMS Victory, da cu nasul prin sectiunea nave a forumului, pune un topic acolo (am mentionat ca ar fi bine sa scrii cu litere mici ?) si o sa sara cineva sigur ...cu ajutor!!! BTW, crios face nave, dar trebuie sa te porti frumos cu el
Hai noroc si bafta (copyright crios)...nu sunt suparat pe tine
unde e intalnirea lunara?
stau in baba novac