M-am abtinut o vreme pentru ca am considerat ca nu sunt cel mai in masura sa intervin in aceasta discutie, dar poate ca o parere in extra nu ar strica.
O sa rezum in cateva fraze ceea ce s-a mai spus: Expozitii s-au facut, atitudinea Muzeului a fost cea care a fost, oamenii in principal investesc timp si rabdare si nervi ca sa construiasca o macheta, din acestea sin din mai multe, colegii de pe forum au tras o concluzie...NU SUNTEM LUATI IN SERIOS, sau domeniul machete este interesant pentru muzeu numai ca si capital de atragere a vizitatorilor.
Daca am sta sa judecam la rece, am avea nevoie de un coleg, un prieten ca nu zic chiar un ALIAT de nadejde in cadrul structurilor de conducere ale muzeului, un om ca dumneavoastra care poate inclina balanta unei decizii in sens pozitiv.
E drept ca cei care v-au raspuns aici sunt oameni ca toti oamenii si asemeni tuturor oamenilor traiesc sub imperiul experientelor anterioare. Ce-i drept marhaba avea dreptate, la Muzeul de Istorie a Transilvaniei s-a deschis una din cele mai frumoase expozitii de machete de pana acum, si eu inca vorbesc di n auzite si din ....poze!
Poate n-ar strica sa investigati mai indeaproape istoricul manifestarilor de acest gen, sa ne cititi "putin" (adica cam tot) forumul, sa incercati sa ne cunoasteti si sa ne intelegeti modul de gandire. Noi nu facem machete de vanzare. NOI LE FACEM DE PLACERE. Iar daca Dan a sugerat donatia acelei machete ar fi trebuit sa incercati sa ne sprijiniti, nu sa va spalati pa maini la modul acesta:
Citeaza
Nu exista insa nici o garantie ca daca ea va fi acceptata in colectia de machete, va fi si imediat expusa. Expunerea obiectelor de muzeu tine de tematica expozitiilor permanente sau temporare.
Ar fi sunat foarte frumos, sa spuneti "Voi propune consiliului stiintific al Muzeului, si voi incerca sustinerea acestei initiative"...sau poate ma gandesc eu prea departe
![:pint:](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/whistle.gif)
Apreciez daruirea dumneavoastra in domeniul istoriei, relevata de relatia cu Domnul Craciunoiu, care pana una alta editeaza si mentine in viata singura revista reala dedicata modelismului din Romania, cu care ocazie il si felicit sincer.
Daca dumneavoastra credeti ca putem stabili o comunicare eficienta, cuantificabila in rezultate concrete, nu cred ca ar trebui sa inchideti canalele de comunicare. Dar prudenta va rog sa ne-o acceptati si sa ne-o intelegeti.
Nu vorbesc in numele forumului, nu vorbesc in numele colegilor, dar mi-aduc aminte de o expozitie unde nu s-au respectat niste promisiuni, de alta unde s-au intors machete distruse...si nu mai zic mai mult!!! Vorbesc pentru mine si pentru machetistul roman, oriunde o fi el, indiferent de varsta, experienta si pregatire.
Cam atat...Va doresc succes in tot ceea ce intreprindeti! EXCELSIOR!
Flyboy (pentru publicul larg Dr. Gabriel Cervatiuc)
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 17 May 2007 - 11:09 AM