Forum Machete,Modelism,Hobby: PayPal in ROmania - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

PayPal in ROmania In sfarsit :)

#61 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 25 March 2008 - 09:09 AM

Vezi postareaKamob 50, la 25 Mar 2008, 07:25, a spus:

:drinks: 8) Fotografia e de vis! :clapping: :-P

Nu mai injurati plasticul si normele bancilor, ca sunt cu un rost... oricat de obscur si de neclar ar fi el 8)

Nici nu e clar ca lucrezi la o banca.
Poate-mi esplici cum vine aia sa nu ai voie sa iti retragi valuta depusa intr-un cont decat daca faci dovada (cu pasaport cu viza) ca pleci afara. Daca nu, .....echivalentul in lei.
Daca si asta ti se pare normal, poti sa nu te mai intorci acasa. Dormi la banca, acolo e familia ta. :wub: :-D

#62 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 25 March 2008 - 10:15 AM

Nu cred ca e bine sa injurati atata bancile, mai ales ca sunt multe variante de unde sa alegeti :-D

Cu card-ul care nu e valid din prima secunda e cat se poate de BUNA, si orice banca cat de cat serioasa cand emite un card il emite blocat, urmand ca posesorul de drept sa il activeze cand intra in posesia sa. Ca nu te informeaza banca despre asta, aici e problema. Oricum BancProst s-a dus jos de tot...

Wurger, aia cu valuta, e de SF-uri. ... Am avut/am conturi in valuta in ultimii 10 ani, si nici o data nu mi s-a cerut vreo informatie/act/etc... pentru a depune/extrage bani (NU LEI). Schimba banca :wub:

#63 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 25 March 2008 - 10:47 AM

Am noutati de pe front.

Am sunat la telefonul de pe dos si mi-a zis ca e blocat si sa ma duc la banca de unde l-am luat. M-am dus si mi-au zis ca trebuia sa se activeze la introducerea pinului. Le-am zis ca nu merge. Au zis ca hai sa vedem asa ca m-am dus afara si m-am intors cu hartia pe care zicea ca nu am voie. Mi-a zis sa nu incerc sa fac vreo tranzactie doar sa bag pinul si pe urma sa scot cardul. Asa am facut si rezultatul a fost la fel. Am intrat inauntru si au sunat la numarul de pe dos, la fel cum facusem si eu si au aflat ca era blocat din motiv de venit in acelasi plic si pinul si cardul. Mi-a zis ca acum e deblocat. Asa ca m-am dus afara si am facut primul pas important (un fel de major break through ca sa zic asa) mi-a dat o foaie pe care zicea ca am fonduri insuficiente.

Am fost iar inauntru si le-am zis ca io am transferat totusi 10 RON ieri dar cica poate inca nu au intrat. Asa ca mai asteptam. Eu am ales Taifun ca stiam ca era cel mai bun pt plati pe net acum ceva timp si am vazut ca toti cei de aici ziceau ca merge cu paypal.

Ce altceva recomandati pentru plati net, paypal, plata in strainatate, etc.?

P.S. In continuare imi mentin parerea maronie despre carduri.

#64 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 25 March 2008 - 10:57 AM

He, he ! Bine ai venit in sistemul bancar romanesc de cacao !!
O sa mai ai nitel ceva probleme pana Paypal te va declara 100% viabil. Va trebui sa le faxezi ceva documente de plata, sa vada ca intr-adevar locuiesti si existi la o adresa fizica, etc. Vezi pe aici in topic, s-a discutat.

Alt card care merge e cardul Mastercard in lei de la ING. Acest mastercard e un card asociat la cel Visa Electron (tot in lei) de la ING. Eu acum il folosesc pe asta, ca mi-l alimentez mult mai usor prin self-banking, absolut cand vrea muschii mei, decat pe Taifun, in care bagi bani, NUMAI completand un formular si bineinteles stand la coada la ghiseu si bineinteles numai pana la ora 16:30 cand programul se incheie. Cel putin in Lugoj. :wub:

#65 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 25 March 2008 - 11:13 AM

La ghiseu mi-a zis ca nu merge sa depun bani numerar. Doar prin transfer bancar de la alt cont al firmei. Acum am dat telefon sa vad daca e blocat si mi-a zis ca dureaza 3 zile transferul. Totodata mi-a zis sa ma duc la alta sucursala ca se poate depune cash.

#66 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 25 March 2008 - 12:08 PM

Acum eu ce sa zic... bancile au dreptate sa fie un pic grijulii, ca au fost tzepuite, jmekerite si asa mai departe. Cred ca stiti de jmekeriile care se pot face cu carduri scanate. De aia, eu zic ca daca ei te pun sa sari prin cercuri de foc, fac asta spre binele tau. 8)
Si eu cand mi-am luat prima carte de credit, eram student roman in strainatate. A trebuit sa vin cu scrisori de la facultate, tot felul de dovezi, etc. A durat ceva, a trebuit ceva efort, dar dupa aia a fost OK.
Asta e, sunt regululie jocului impuse de ei si daca nu joci cum vor ei, nu joci de loc. :wub: :-D
Radu

#67 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior

Postat 25 March 2008 - 12:39 PM

Vezi postareaOlafTheViking, la 25 Mar 2008, 11:13, a spus:

La ghiseu mi-a zis ca nu merge sa depun bani numerar. Doar prin transfer bancar de la alt cont al firmei. Acum am dat telefon sa vad daca e blocat si mi-a zis ca dureaza 3 zile transferul. Totodata mi-a zis sa ma duc la alta sucursala ca se poate depune cash.

Cu siguranta 100% se poate depune cash in contul de card. Este si formular tiparit special pt. asta. Se pare ca cei de la sucursala in cauza sunt imbecili. Nu e prima data cand functionarii de banca se dovedesc de un profesionalism absolut jalnic.
Iar faza ca un transfer dureaza 3 zile e iarasi o mizerie ....

Ma rog, masurile de securitate le inteleg, dar obstructionismul functionarilor, generat de incapacitatea lor profesionala e inadmisibil. Olaf, ia ma toporul cu tine, cand mai mergi la banca !! Poate mai asanezi mediul asta bancar ... :wub:

#68 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 25 March 2008 - 02:14 PM

Prima victorie majora e obtinuta. Am depus bani. S-a putut, dar la alta agentie, nu la cea aflata la 3 magazine distanta de mine.

#69 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 25 March 2008 - 03:16 PM

Vezi postareaOlafTheViking, la 25 Mar 2008, 11:13, a spus:

"Quod erat demonstradum!!!"-numara orele,zilele,drumurile si daca poti si nervii tai,ca sa-ti faci un card cu care sa platesti,cu care sa cumperi etc.in anul de gratie 2008,intr-o tara membra UE :wub: .Ca au masuri de securitate,am priceput,da ca te plimba si au(nu chiar toate)o politica"vafanculica"aplicind principiul stramosesc"sa fi matale sanatos ca mai asteapta si altii la rand"asta nu pricep si pace.Ca unii au dat cate o :-D bancilor,prin anii '90 nu-i vina noastra ci tot a celor banci,care cum bine va amintiti aveau politici de creditare ce tin de domeniul SF(vezi cazul Bancorex ce acorda imprumuturi "subventionate"cu dobanzi milimetrice de 15%,dar se acordau numai unora 8) care depuneau banii la alte banci cu dobanzi la depuneri de 65-80%,cat era piata la momentul ala,si dupa un timp returnau imprumutul"original"cu dobanda contractuala,cca.15%.Mersi,sanky etc.asa tot prostu facea avere,numai cu nu tot mocofanu prindea un asemenea imprumut).Ca unde a ajuns Bancorex-ul,se stie,ca cine-i vinovatul,iarasi se stie,si?...
Fac mentiunea ca nu lucrez la banci(vreo banca)dar am lucrat PENTRU banci si stiu ce spun.

#70 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 26 March 2008 - 09:14 AM

Revenind, ia sa-mi ziceti voi unde gasesc "statementul":

"Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. "

#71 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior

Postat 26 March 2008 - 09:53 AM

Vezi postareaOlafTheViking, la 26 Mar 2008, 09:14, a spus:

"Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. "

He, he ! :wub:
Batrane viking, ai 2 optiuni: fie astepti acasa, cam 1 luna, pana primesti primul primul plic cu sumarul operatiunilor bancare, asta daca ai optat pt. asa ceva, cand ti-ai facut cardul.
Fie mergi matale frumusel la filiala aia simpatica de langa tine si faci o cerere de extras de operatiuni pe ultimile "n" zile. Si mai astepti o zi, pana il primesti. Extrasul vreau sa zic. Ma rog, asa e la Lugoj. Si acolo in extras, in dreptul retragerii de proba facuta de Paypal, vei vedea codul in cauza.

Aaa, sa nu uiti sa-ti iei toporul, inainte de a pleca la filiala !!!

#72 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 28 March 2008 - 12:49 AM

Vezi postareaOlafTheViking, la 26 Mar 2008, 09:14, a spus:

Ahaaaa!!!! deci inca nu ai reusit!? :wub:

#73 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 28 March 2008 - 02:30 AM

Uite la faza cu statement-ul era foarte bine daca aveai Net Banking si card de la o banca mai acatarii...ca sunt destule...
Eu am injurat BRDeu la un moment dat da uite ca imi fac treaba cu el chiar foarte bine...am un MasterCARD in euro, ca in lei nu se emite, si merge bec si pe PayPal si pe orice!

Aceasta postare a fost editata de FlyBoy: 28 March 2008 - 02:30 AM

#74 Useril este offline   AlexPl 

• Membru senior
  • Postari: 768
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 29 March 2008 - 08:19 PM

Eu folosesc de foarte mult timp Cardul Raiffeisen. Am un Maestro de salariu la care am atasat un Visa. Toate sunt pe acelasi cont. VISA il folosec pentru plata afara. Au si internet banking care merge foarte bine. Nu am avut niciodata probleme cu ei. A trebuit sa il deblochez pentru internet prima data cand l-am folosit (Acum 4 ani), dar dupa aia nu am mai avut treaba cu el. Cu cardul VISA chiar am platit si la magazine in afara Romaniei. A mers ca uns.
Acum o problema poate fi daca aveti cardul emis pe firma. Foarte posibil ca acolo sa fie mult mai multe restrictii. Poti sa fii tu si singurul actionar al firmei, se aplica aceleasi conditii peste tot. Si cred ca sunt valabile si in afara tarii conditiile astea.

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi