OlafTheViking, la 25 Mar 2008, 11:13, a spus:
La ghiseu mi-a zis ca nu merge sa depun bani numerar. Doar prin transfer bancar de la alt cont al firmei. Acum am dat telefon sa vad daca e blocat si mi-a zis ca dureaza 3 zile transferul. Totodata mi-a zis sa ma duc la alta sucursala ca se poate depune cash.
"Quod erat demonstradum!!!"-numara orele,zilele,drumurile si daca poti si nervii tai,ca sa-ti faci un card cu care sa platesti,cu care sa cumperi etc.in anul de gratie 2008,intr-o tara membra UE
.Ca au masuri de securitate,am priceput,da ca te plimba si au(nu chiar toate)o politica"vafanculica"aplicind principiul stramosesc"sa fi matale sanatos ca mai asteapta si altii la rand"asta nu pricep si pace.Ca unii au dat cate o
bancilor,prin anii '90 nu-i vina noastra ci tot a celor banci,care cum bine va amintiti aveau politici de creditare ce tin de domeniul SF(vezi cazul Bancorex ce acorda imprumuturi "subventionate"cu dobanzi milimetrice de 15%,dar se acordau numai unora
care depuneau banii la alte banci cu dobanzi la depuneri de 65-80%,cat era piata la momentul ala,si dupa un timp returnau imprumutul"original"cu dobanda contractuala,cca.15%.Mersi,sanky etc.asa tot prostu facea avere,numai cu nu tot mocofanu prindea un asemenea imprumut).Ca unde a ajuns Bancorex-ul,se stie,ca cine-i vinovatul,iarasi se stie,si?...
Fac mentiunea ca nu lucrez la banci(vreo banca)dar am lucrat PENTRU banci si stiu ce spun.