PayPal in ROmania In sfarsit :)
Postat 12 October 2007 - 06:14 PM
cartula, la Oct 12 2007, 04:58 PM, a spus:
Cu toate ca cei de la ING sustin ca Visa Eletronul lor "sparge" tot pe Net, de la Brother Bill stiu, ca nu-i chiar asa. In schimb Mastercardul in lei, asociat contului, pe care s-a deschis Visa Electron, e foarte bun.
Deci atentie, n-as recomanda asocierea la Paypal cu Visa Electron de ING !!!
Postat 12 October 2007 - 06:20 PM
Postat 12 October 2007 - 08:34 PM
Blue-Max, la Oct 12 2007, 07:14 PM, a spus:
cartula, la Oct 12 2007, 04:58 PM, a spus:
Si chiar sunt curios sa incerc Visa Electron-ul de la ING
Cu toate ca cei de la ING sustin ca Visa Eletronul lor "sparge" tot pe Net, de la Brother Bill stiu, ca nu-i chiar asa. In schimb Mastercardul in lei, asociat contului, pe care s-a deschis Visa Electron, e foarte bun.
Deci atentie, n-as recomanda asocierea la Paypal cu Visa Electron de ING !!!
Well, tocmai am adaugat la contul de Paypal atat Visa Electron-ul ING (care permite si transfer de fonduri catre card) dar necesita "expanded use", cat si Visa Classic-ul de care zicea onor FlyBoy, care nu cere expanded use, si accepta si transferuri catre card in plus fata de transferuri din card.
Asta doar ca a permis adaugare.
La efectuarea unei plati cu Visa Classic-ul BRD, a zis pas. Deci ramane doar ca poate sa extragi bani din contul PayPal catre el, dar nu am cum sa testez momentan.
Cu VISA Electron-ul ING a mers perfect plata, desi inca nu am "expanded use"-ul activat pe respectivul card.
La fel, nu am cum sa testez transferuri dinspre PayPal spre card.
Cam asta e situatia acum.
Postat 12 October 2007 - 11:29 PM
In concluzie INTREBATI BINE LA BANCA CE STIE SA FACA CARDUL, fratilor. Si rugati-va sa invete unele banci (BRD in primul rand) sa isi respecte clientii si sa le dea informatiile clare!
Si in rest sa fiti sanatosi. La noi in forum informatia circula!!! :hammer:
Postat 16 November 2007 - 11:27 AM
am facut o tranzactie de 150 eur si in 1 min a sunat telefonul, cu o tanti care imi cerea confirmare de suma, de destinatar, etc.
am inteles ca ptr sume mai mari te suna imediat cei de la PayPal. initial am crezut ca m-a sunat ca-s roman...
Postat 24 March 2008 - 11:51 AM
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
E prea proaspat? Sa-l mai las la invechit? A mai patit careva?
Postat 24 March 2008 - 02:42 PM
Suna cam ca in Seinfeld cu rezervarea masinii.
http://www.youtube.c...h?v=WeHG-8rfqKM
Postat 24 March 2008 - 03:57 PM
Postat 24 March 2008 - 09:14 PM
Postat 24 March 2008 - 09:33 PM
Postat 25 March 2008 - 12:00 AM
Pana la urma am aflat. Se pare ca exista prezumtia ca orice card ajunge la un hot desi m-am dus la banca in persoana sa il ridic dar nu mi-au spus ca trebuie bagat in ATM pentru ca prima utilizare sa fie acolo.
Mai vedem maine.
Postat 25 March 2008 - 08:58 AM
OlafTheViking, la 25 Mar 2008, 00:00, a spus:
Pana la urma am aflat. Se pare ca exista prezumtia ca orice card ajunge la un hot desi m-am dus la banca in persoana sa il ridic dar nu mi-au spus ca trebuie bagat in ATM pentru ca prima utilizare sa fie acolo.
Mai vedem maine.
Mi se pare normal sa n-ai dreptul sa-ti folosesti cardul propriu .Sa fi sigur ca daca nimerea la un hot sadea,ala n-avea nevoie nici de acceptul tau,nici de al bancii,ca se descurca de minune si singur .Oricum succes,probabil ca odata si-odata,vom fi nevoiti sa ne imbracam cam ca in poza lui Fly boy ca sa putem razbate cu succes la ghisee(aici ma refer si la alte institutii cum ar fi de pilda primaria sau fiscul).