Forum Machete,Modelism,Hobby: PayPal in ROmania - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

PayPal in ROmania In sfarsit :)

#21 Useril este offline   Arhi 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 05-October 05

Postat 14 May 2007 - 08:52 PM

:-? Am folosit PayPal inainte de a se deschide spre Romania si era sa pierd o gramada de bani. Dupa mari emotii, dupa vreo doua luni de mailuri, faxuri si documente diverse, i-am recuperat. Colaborarea cu ei a fost insa foarte, foarte proasta. De aceea ve recomand ca, inainte de a va aventura in acest sistem, sa cititi experientele incredibile ale unor patiti:
http://www.paypalsucks.com/ :pint:

#22 Useril este offline   Suburban 

• Membru senior
  • Postari: 415
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 14 May 2007 - 09:57 PM

Si in plus cei de la Paypal sunt niste Liberali si Lasi. Nu perimit folosirea contului pentru nimic in domeniul armelor, nici macar piese separate.

#23 Useril este offline   promo 

• Membru senior
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 24-March 07

Postat 13 June 2007 - 04:36 PM

salut,

voua v-a cerut sa trimiteti fax cu factura de utilitati publice pentru adresa ?

multumesc.

#24 Useril este offline   oleg 

• Membru deplin
  • Postari: 74
  • Inregistrat: 12-January 05

Postat 13 June 2007 - 11:27 PM

din cite stiu limita este numai pentru primele 3 luni, apoi it transfera ei o suma de bani si tu trebuie sa o transferi exact inapoi in asa fel se activeaza posibilitatea de a cumpara de sume mai mari. nu stiu daca anume e 100 de euro, in uk era o suma de 500 de lire care nu trebuiesc depasite lunar pentru primele 3 luni

#25 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 14 June 2007 - 06:47 AM

promo, la Jun 13 2007, 05:36 PM, a spus:

salut,

voua v-a cerut sa trimiteti fax cu factura de utilitati publice pentru adresa ?

multumesc.

Eu inca nu am facut nici o plata prin paypal, dar cunosc 2 persoane, care la prima plata au fost solicitate, sa trimita un asemenea fax. Dupa aceea totul a decurs normal. Se pare ca e o masura tipica de protectie ...

#26 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879

Postat 14 June 2007 - 07:46 AM

Salut,
Una din cele 2 persoane de care vorbeste Max sunt eu :lol: Am trimis dimineata prin fax factura de internet si de Vodafone (plus formularul lor) si pe la ora 2 mi-au trimis mail ca sunt apt de joc :-) . Imediat am facut o plata si a mers fara probleme.
Spor,
Bill

#27 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior

Postat 19 June 2007 - 06:45 AM

In atentia celor ce au conturi de Paypal

S-ar putea sa primiti mailuri de atentionare (in limba engleza normal), cum ca v-ati accesat contul de Paypal din diferite locatii, deci cu IP-uri diferite. Si sa fiti invitati ca urmare, sa accesati un link din corpul de e-mail, catre site-ul Paypal, unde sa dati niste lamuriri. Mailul pare original Paypal, cu antet, sigla, totul lui tot.

Nu raspundeti prin acel link ! E un mail capcana

Paypal nu va va trimite niciodata mailuri cu link-uri in corpul de mail, in care sa fiti rugati apoi sa dati password-uri, parole, etc.

#28 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 19 June 2007 - 09:29 AM

Ca tot veni vorba, se pot face plati prin intermediul PayPal, si fara a avea un cont deschis la ei... Dezavantajul fiind ca se introduc datele de card de fiecare data, si probabil exista niste limite pe tranzactii (nu le cunosc).

#29 Useril este offline   promo 

• Membru senior
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 24-March 07

Postat 17 July 2007 - 10:34 AM

:-x

am trimis fax, si de atunci..tot limitat a ramas contul, am trimis 3 mail-uri la ei..degeaba..se pare ca nu prea ai cu cine sa vb.

#30 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879

Postat 17 July 2007 - 10:41 AM

Salut Promo,
Se vede ca ai avut ghinion. Mie atunci mi-au dat liber la plati in aceeasi zi in care am trimis faxul, iar unui prieten nu i-au mai cerut nimic cind a facut prima plata saptamina asta.
Spor,
Bill :whistle:

#31 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior

Postat 17 July 2007 - 12:59 PM

promo, la Jul 17 2007, 11:34 AM, a spus:

:-x

am trimis fax, si de atunci..tot limitat a ramas contul, am trimis 3 mail-uri la ei..degeaba..se pare ca nu prea ai cu cine sa vb.

Sper ca ai sesizat ca prima pagina din fax, trebuie sa fie una ce o tiparesti de pe site-ul Paypal, din contul tau fiind. Are pe ea un cod de bare cu un cod asociat cu tine, etc.

Si eu am trimis fax si am primit aprobat in aceiasi zi.

#32 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 12 October 2007 - 10:32 AM

Pentru cei interesati, Romania a intrat si in lista tarilor catre care se pot face plati.

#33 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 12 October 2007 - 12:27 PM

Eu nu am mai comentat sau adaugat la discutia asta.
Eu Folosesc Paypal deja de o luna si cu rezultate foarte bune.

Ce pot sa va spun este ca aevti nevoie de un Card destul de solid, de ex. MAstercard, in valuta daca se poate.

NU a perceput nici un comision de inregistrare, nimic. Mi-aluat 1,5 EUR ca sa faca o autentificare, dar mi i-a dat inapoi, ceea ce inseamna ca se pot si primi bani!

Succes tuturor

#34 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 12 October 2007 - 12:57 PM

Flyboy, la Oct 12 2007, 01:27 PM, a spus:

Ce pot sa va spun este ca aevti nevoie de un Card destul de solid, de ex. MAstercard, in valuta daca se poate.

Dar ce, alea in lei au greturi cumva?

Iti merge orice card e acceptat la plati internationale, si e unul din tipurile de card-uri recunoscute. Faza cu 'in valuta daca se poate' e o mare aiureala, n-are nici o legatura.

Cat despre acceptarea de plati pana acum (mai exact acum o luna, de cand zici ca ai contul), faza cu retinerea sumei de 1.5EUR e alta chestie. Una e sa retraga si alta e sa blocheze, cum de altfel una este sa faca returnarea unei plati si alta e sa accepte plata noua direct. Concluzia ai tras-o cel putin simplist, la momentul cand ti-ai facut tu contul NU erau permise plati CATRE contul tau de Paypal :-) Pentru plati CATRE contul de paypal era blocata Romanica, dar se putea face refund la o plata efectuata din cont.

Modificarea e facuta in jurul datei de 28 septembrie.

#35 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior

Postat 12 October 2007 - 01:49 PM

Ah, Ok...important este totusi ca orice card in lei nu merge...eu a trebuit sa ma cert putin cu banca... ca sa sa descopar ca primul card care il aveam nu functiona...

De aia ce e in mana nu e minciuna...fiecare oricum o sa "face" ce vrea..!!!

Despre faza cu platile abia acum ama inteles ce vreti sa spuneti!

#36 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 12 October 2007 - 02:16 PM

Mane, n-am zis ca ORICE card in lei. Sigur exista si stifturi de card-uri in lei care nu merg international din varii motive desi ar trebui, ca doar suntem in secolul 21. Ci doar ca merge orice card acceptat la plati internationale, indiferent de moneda in care este.

Oricum, ai o eroare de logica a propozitiei cred, in afirmatia ta "important este totusi ca orice card in lei nu merge"... Adica nu merge orice card in lei? :-) Interesant, din 3 card-uri in lei mi-au mers toate la plati online cu Paypal-ul :-(

Acum am contul pe un Mastercard de la Raiffesen, ca informatie diversa. A mers instant validarea, folositor online-ul (tranzactia a intrat instantaneu)

#37 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior

Postat 12 October 2007 - 02:29 PM

Sefule, eroarea era voita!!! :D

Am avut intr-adevar un stift de card de la BRD, denumit Visa Clasic International, in lei, emis de BRD care nu vroia sa mearga pe site-urile securizate...DELOC!

Vorbesc din patite nu din auzite. In alta ordine de idei, am un card Mastercard de la ABN (in lei) cu care nu am avut probleme, mai am unul de la BRD (tot Mastercard, dar in valuta ) care merge acum bine. Porcaria imensa e ca aia de la BRD inca nu au un Mastercard in lei. Si sunt un pic conditionat de banca la care imi scot carduri, ca altfel luam si eu dela Raiffeisen :-)

Nu toate plasticele alea merg peste tot, si e bine ca al de vrea sa isi faca un card sa intrebe bine la banca daca este acceptat la tranzactii on-line.

A...era sa uit. Ar mai trebui ca cei care dau informatii la banca sa fie ei bine informati....ceea ce, regretabil, nu se intampla intotdeauna !!! :-(

#38 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 12 October 2007 - 03:47 PM

Citeaza

Sefule, eroarea era voita!!! :D

Sefu', adica ai vrut sa zici intentionat ca NICIUN card in lei nu merge? Adicatelea induci lumea in eroare in mod voit? :-)

Vad ca tot te confuzezi din ce in ce mai tare, si cred ca asta nu ii ajuta pe onor cititorii, cand dai informatii incomplete...
Respectivul card Visa merge nemaipomenit la comerciantii care nu au "Verified By Visa" activ. Tu ce card crezi ca folosesc la HLJ? :-( Si merge in multe alte parti, stai linistit.

Faza cu "Verified by Visa" sau "Mastercard Securecode" e alta... Onor UNELE bancile din Romanica dau accept implicit la verificarile de acest tip. Cazul de ex. al lui Raiffeisen. Ceea ce nu inseamna ca e bine :-( BRD e intgrata canci in sistem, si nu cred ca la Mastercard ar sta mai bine... Daca vezi site cu "Verified by Visa" si ai card Visa BRD, ghinion de nesansa.
Crezi ca doar folosind un Mastercard ai mai putine probleme? Fals. Citeste mai sus. Au sistemul echivalent de "Securecode". Adica, ai avea acceasi problema daca bizonii de la banca nu s-ar obosi sa intre in randul lumii.

Oricum, faza cu limitatul la o singura banca mi-e greu sa o inteleg, un card de debit e asa de usor de obtinut ca persoana libera incat e chiar aiurea sa atarni la o singura banca ca acolo te pun aia cu firma, si tocmai la BRD care are servicii relativ jenante in opinia mea.

#39 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior

Postat 12 October 2007 - 03:50 PM

Pe incercate 100%, merg la Paypal in Romania, cardurile in lei, tip "mastercard" de la Bancpost (batranul Taifun) si de la ING*.

*Atentie, cardul in lei mastercard de la ING, nu poate exista de sine statator. E de fapt un card auxiliar la cardul Visa electron (in lei) de ING.

#40 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 12 October 2007 - 03:58 PM

Blue-Max, la Oct 12 2007, 04:50 PM, a spus:

Pe incercate 100%, merg la Paypal in Romania, cardurile in lei, tip "mastercard" de la Bancpost (batranul Taifun) si de la ING*.

*Atentie, cardul in lei mastercard de la ING, nu poate exista de sine statator. E de fapt un card auxiliar la cardul Visa electron (in lei) de ING.

Adauga la "pe incercate" asa:
La plati CC:
- Visa Electron Raiffeisen
- Mastercard Raiffeisen

La creeare cont:
- Visa Electron Raiffeisen
- Mastercard Raiffeisen

Toate in lei. Creeare de cont fiind facuta cu tot cu "Expanded Use"

Si chiar sunt curios sa incerc Visa Electron-ul de la ING
Ref. la VISA-ul BRD, tind sa imi aduc aminte ca a mers, dar n-am extrasul de cont disponibil sa vad daca a mers chiar la PayPal (la multi alti comercianti a mers perfect)

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi