cartula, la 9 May 2007, 11:12, a spus:
@alexie:
- o sa existe posibilitatea de atasare de fisiere la PM. Insa cum orice lucru bun are si niste 'chichite', odata cu asta apare si o limita maxima total per utilizator la atasamente. Toate astea sunt configurabile, o sa vad ce limite vor fi stabilite. PM-urile nu sunt controlabile direct, sau vizibile administratorilor, asa ca trebuie instituita o modalitate de control referitoare la dimensiunile atasamentelor.
Revin cu vechea mea problema, nu vreau sa devin insistent (doar din 2 in 2 ani) dar mi-ar fi de real folos si ma refer la atasarea unei foto de max. 70 KB (cat sa inteleaga agresatul despre ce vorbesc).
Este destul de penibil sa acostez un user prin PM:
Poti sa-mi dai si mie adresa de mail ca vreau sa te intreb ceva, nu, nu pot sa-ti spun prin PM, trebuie sa vezi (asta nu inseamna ca n-am recurs la astfel de metode, am martori).
Exemplificare
Ce-s petlitele alea?
Daca deschid un topic, primul care-l citeste ofera raspunsul si topicul devine balast.
In mod normal l-as aborda pe
Panzer Grenadire dar musai cu foto ca altfel in veci nu intelege omul ce vreau sa intreb.
Intre timp am aflat care le este scopul (pentru fixarea camuflajului, gen crengute, ierbute etc.)
Problema majora este ca eu am destul de des astfel de dileme ...