Poza e super, prietene!
Multam fain! E excelenta pentru inspiratie, dar nu pentru "4".
Timpul n-a fost tocmai favorabil asa ca n-am finalizat "Mitraliorii 3", dar ... pe vremea cand "filmam" la "3" am pregatit si ceva decoruri si costume pentru "4", "5" si "6".
Acum ... cu poza asta ... am un gand si pentru episodul "7".
Bafta!
Mitraliorii 2 vigneta 1/35
Postat 27 August 2007 - 01:05 PM
http://www.thortrain...akvehicles.html
Adresa unde am gasit fotografia. Mai sunt si alte poze despre Afrika Korps.
Site-ul merita vizitat, e o revista de modelism on-line.
Deci o sa fie mitraliorii 7... e foarte bine, e numar cu noroc.
(da chiar nu stiu de unde o sa faci rost de o mitraliera de acel tip... mi se pare cam complicata...)
Adresa unde am gasit fotografia. Mai sunt si alte poze despre Afrika Korps.
Site-ul merita vizitat, e o revista de modelism on-line.
Deci o sa fie mitraliorii 7... e foarte bine, e numar cu noroc.
(da chiar nu stiu de unde o sa faci rost de o mitraliera de acel tip... mi se pare cam complicata...)
Postat 27 August 2007 - 02:46 PM
crios, la Aug 24 2007, 06:45 PM, a spus:
Timpul n-a fost tocmai favorabil asa ca n-am finalizat "Mitraliorii 3", dar ... pe vremea cand "filmam" la "3" am pregatit si ceva decoruri si costume pentru "4", "5" si "6".
Nu e rea ideea ...
Dar vor fi aceiasi mitraliori in toate episoadele? Hans si Fritz surprinsi in diferite faze ale razboiului ? 8-)
Postat 27 August 2007 - 04:29 PM
Foarte fain ,Crios ! Daca despre executie sint inca :hammer: ,ceea ce imi place iar foarte mult e contrastul dintre culoarea uniformelor si cea a cladirii .Osingura observatie de detaliu as avea .Acolo unde se scurge apa din burlan , ramane o urma mai accentuata ,uneori usor verzuie (de la ceva muschi). AlexGiuglea ,de ce nu (?)Uite daca in Afrika mai trebuie lucrat la uniforme , in Basarabia ... strictul necesar si probabil urmele localnicilor care fug cu calabalacul.