Ma bucur ca in general v-a placut. Intend sa mai fac citeva, subiectul urmatorului fiind unul dintre 207 si 241. Nu stiu insa cind, ca eu nu le fac asa de repede cum zicea kamob. Imi trebuie citeva ore bune de copy-paste, modificari, adaptari, ajustari, adaugiri, in decursul mai multor zile.
In legatura cu watermark: cum am scris mai sus, inainte de a posta profilul lui 112, m-am hotarit constient sa postez cu watermark, el fiind cit se poate mai discret.
Doar nu cred ca este cazul ca prin aceasta, oricine sa se simta jignit sau suparat. Iar pe de alta parte, un model poti sa-l expui, sa-l lasi sa fie fotografiat de o mie de ori, sa-i postezi 200 de imagini pe web, tot tie iti ramine. Pe cind un profil, din momentul in care l-ai postat sau publicat, nu mai e al tau ; macar sa se vada cine l-a facut.
Kamob, nu cred ca este ceva in neregula cu proportiile cocardei. Am sa postez imaginea ei la rezolutia originala miine. Acuma cu culorile e alt ceva, fiind foarte usor ca astea sa fie modificate daca e cazul.
Jester uite aici:
Aceasta postare a fost editata de George_nkl: 21 November 2007 - 01:49 PM