Tot despre IAR-93
Postat 16 July 2020 - 04:50 PM
Intre timp am inceput sa razuiesc suprafata interioara a celor doua parti ale fuzelajului (din rasina), pentru a crea un spatiu(vid), menit dintr-o parte, sa reduca grutatea. Pe de alta parte, ar trebui sa fac loc pentru plasarea cockpitului.
Initial am folosit pentru razuire o lingurita (cam 70% al efectului), si apoi am folosit pentru slefuire diferite mandrele cu cap de piatra abraziva.
A treia poza arata jumatatea stinga gata, urmatoarea cele doua parti, dupa timpul IIa al amprentarii finale, si ipe urma, rezultatul definitiv.
Atit in tipare cit si pe piesele din rasina, au fost inglobate unele bule de aer, care nu sint insa pe masura sa compromita lucrarea, fiind localizate in anumite puncte care nu vor fi vizibile.
Initial am folosit pentru razuire o lingurita (cam 70% al efectului), si apoi am folosit pentru slefuire diferite mandrele cu cap de piatra abraziva.
A treia poza arata jumatatea stinga gata, urmatoarea cele doua parti, dupa timpul IIa al amprentarii finale, si ipe urma, rezultatul definitiv.
Atit in tipare cit si pe piesele din rasina, au fost inglobate unele bule de aer, care nu sint insa pe masura sa compromita lucrarea, fiind localizate in anumite puncte care nu vor fi vizibile.
Aceasta postare a fost editata de George_nkl: 16 July 2020 - 05:26 PM
Postat 31 August 2020 - 12:12 AM
Ai dreptate in ceea ce priveste instrumentele. Intradevar, rezultatul lasa de dorit.
Totusi, cam astea ar fi posibilitatile mele deocamdata, asa ca vom vedea daca am sa pot sa-l imbunatatesc.
Cind am inceput proiectul asta, am vizat un rezultat de mare acuratete si precizie.
Intre timp insa, mi s-a facut evident, ca nu voi putea atinge un asemenea nivel de exactitate.
In acest sens, voi fi multumit cu o reprezentere acceptabila a aparatului real.
Pentru obiectivitate, trebuie totusi luate in vedere si dimensiunile reduse.
Totusi, cam astea ar fi posibilitatile mele deocamdata, asa ca vom vedea daca am sa pot sa-l imbunatatesc.
Cind am inceput proiectul asta, am vizat un rezultat de mare acuratete si precizie.
Intre timp insa, mi s-a facut evident, ca nu voi putea atinge un asemenea nivel de exactitate.
In acest sens, voi fi multumit cu o reprezentere acceptabila a aparatului real.
Pentru obiectivitate, trebuie totusi luate in vedere si dimensiunile reduse.
Aceasta postare a fost editata de George_nkl: 31 August 2020 - 12:16 AM