Tot despre IAR-93
Postat 21 July 2010 - 10:57 AM
Va salut,
Are cineva un kit de vanzare de la Aeropoxy ? Iau in considerare si cele partial asamblate sau si abandonate.
Mersi,
Cata.
Pe alta parte vad ca a aparut din nou in catalogul modelism IAR-ul 93. O fi acelasi kit sau s-a mai lucrat la el ?!...
Stie cineva ?
Cata.
Are cineva un kit de vanzare de la Aeropoxy ? Iau in considerare si cele partial asamblate sau si abandonate.
Mersi,
Cata.
Pe alta parte vad ca a aparut din nou in catalogul modelism IAR-ul 93. O fi acelasi kit sau s-a mai lucrat la el ?!...
Stie cineva ?
Cata.
Postat 22 July 2010 - 11:53 AM
Postat 18 December 2011 - 11:34 PM
DragosP, la 18 December 2011 - 10:07 PM, a spus:
216-ele a ajuns intr-un sat di judetul Galati
...
...
Imbecilitate mai mare chiar ca nu am vazut; cel putin nu in luna decembrie. Dovedeste inca o data ca o gandire profunda, data de neuronul bolnav al mintii romanesti poate fi impinsa departe, frizand ridicolul si penibilul deopotriva.
Acolo unde odihneste acuma va fi apreciat in prima instanta de locatarii imobilului de peste drum si mai mult ca sigur si de localnicii carutasi (sau pedestrasi), dar docti habinanti ai satului cu obarsie adanc infipta in istoria zborului. Vor veni la rand cornutele ce or sa pasca finul rascolit pana la picioarele pasarii, iar nu peste multa vreme il vor aprecia cum se cuvine conationalii nostrii cu exces de melanina in piele, caci nu-i asa ? - aluminiul e scumputz pe vremea asta la centrele de colectare fier vechi.
Jenant si penibil.
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 18 December 2011 - 11:35 PM
Postat 21 December 2011 - 05:05 PM
Prin anii 80, secolul trecut, INCREST a realizat o matrita de injectie pentru IAR-93 la scara 1/30, macheta pentru protocol.
Este corect executata, nu are trenul de aterizare, locasul nu este decupat, deci este de munca, lipsesc ampenajul orizintal si cupola.
Daca exista un machetist care a facut o pasiune pentru IAR-93, il pun la dispozitie cadou de craciun, conditia este sa-l puna pe picioare.
Dan Antoniu
Tel 0722502958
Este corect executata, nu are trenul de aterizare, locasul nu este decupat, deci este de munca, lipsesc ampenajul orizintal si cupola.
Daca exista un machetist care a facut o pasiune pentru IAR-93, il pun la dispozitie cadou de craciun, conditia este sa-l puna pe picioare.
Dan Antoniu
Tel 0722502958