Pagina 1 din 1
Pzbflswg III ausf K
Postat 03 May 2007 - 09:13 PM
Recent am facut rost de macheta Dragon a acestui tanc, primul tanc de comanda care sa retina capacitate combativa (pastra tunul de 50mm L60 mutat spre stanga intr-o turela de pz IV, ca sa faca loc echipamentului radio).
Din cele cateva poze pe care le-am gasit cu asemenea tancuri, am vazut ca avea cupola comandantului cu capac dintr-o singura bucata, introdusa de la Pz IV H (care este furnizata si in cutie), dar am gasit o poza si cu cea de F/G, cu capac in doua bucati. Daca stie cineva daca au facut asemenea tancuri si cu cupole de pz IV F/G sau cel din poza e vreun hibrid rezultat dupa reparatii? :-?
Din cele cateva poze pe care le-am gasit cu asemenea tancuri, am vazut ca avea cupola comandantului cu capac dintr-o singura bucata, introdusa de la Pz IV H (care este furnizata si in cutie), dar am gasit o poza si cu cea de F/G, cu capac in doua bucati. Daca stie cineva daca au facut asemenea tancuri si cu cupole de pz IV F/G sau cel din poza e vreun hibrid rezultat dupa reparatii? :-?
Postat 08 May 2007 - 07:37 AM
Parca mai intrebase cineva de cosuletul asta, dar atunci problema a ramas nelamurita!
Citeaza
Poate sa imi spuna cineva la ce folosea ‘cosuletul de muscate’ din spatele turelei comandantului? Am cautat in toate documentatiile si nu am gasit nici un fel de detalii despre el.
Probabil pentru muscate?!
Probabil pentru muscate?!
Postat 08 May 2007 - 07:40 AM
Z-mare, la May 8 2007, 07:37 AM, a spus:
Parca mai intrebase cineva de cosuletul asta, dar atunci problema a ramas nelamurita!
Zetule, pentru cine citeste cu atentie interesantul topic al lui Christian... problema asta a fost LAMURITA DE ATUNCI (29 aprilie 2006) !
Io-te acilea:
http://cartula.net/modules/ipboard/index.p...opic=856&st=120
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 08 May 2007 - 07:57 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1