in progress F-15 1/32
Postat 06 July 2007 - 02:41 PM
Pietre n-am da tu meriti un premiu pt macheta-nici de ala -am, asa ca o sa te laud
SUPERA MACHETA
Mi-a placut f. mult ajutajele cum ti-au iesit, trenul de aterizare si rampele de lansare pt. Sparrow-de aia nu l-ai inarmat.. Ca banuiesc ca in kit era si payload-ul aferent...
O singua intrebare....
LA bord, C-ul nu avea mai multe display-uri in dotare..
Eu am vazt doar unul in stanga si retineam ceva de 3
Cu scuzele de rigoare daca ma insel(probabilitate destul de mare)
Asteptam si pe fratele naval....(ma refer si la f-4 f dar si la TOMCAT )
Oricum foarte frumos
Postat 06 July 2007 - 07:42 PM
incepator, la Jul 6 2007, 02:41 PM, a spus:
LA bord, C-ul nu avea mai multe display-uri in dotare..
Eu am vazt doar unul in stanga si retineam ceva de 3
Cu scuzele de rigoare daca ma insel(probabilitate destul de mare)
ESTE O VARIANTA ''INTERMEDIATE''
Aceasta postare a fost editata de scorpio: 06 July 2007 - 07:56 PM
Postat 06 July 2007 - 07:45 PM
incepator, la Jul 6 2007, 02:41 PM, a spus:
O SA VINA SI TOMCAT-UL DUPA CE GASESC DECALURILE PE CARE LE CAUT(PROBABIL CA PE SFARSITUL ANULUI SAU LA ANUL?!),INSA F-4F NU DEOARECE MA MULTUMESC CU F-4 E PE CARE IL AM SI POTI SA-L VEZI IN MY ALBUM.
Postat 06 July 2007 - 07:58 PM
Incepatorule, nu exista F-15C cu 3 MFD-uri din cate stiu. 3 MFD-uri la pilot au doar F-15E/I/K ... Pentru F-15C, initial era cockpit complet analogic, dupa care in cadrul MSIP s-a aduagat MFD-ul care-l vezi.
MFD = Multi Function Display
Postat 06 July 2007 - 08:21 PM
Sunt incantat ca ai reusit sa te mobilizezi si sa termini acest proiect de lunga durata...
Sper ca voi putea sa-l vad la toamna!
De comentat negativ nu prea am ce ,fiindca stiu cum lucrezi, poate doar ca este neobisnuit de curat fata de alte realizari ce-ti apartin. Dar probabil ai tu un motiv!
Spor la Wildcat!
Vali.
Postat 11 April 2011 - 09:58 AM
mamutel, la 10 Apr 2011, 23:39, a spus:
Stiu, am asa ceva (Night Color), dar, din pacate nu este buna de nimic. Are un pigment foarte grunjos, sa zic asa, arata ca si grisul si are o luminozitate foarte slaba dupa ce este aplicata. Metoda mea este mult mai simpla, dar mai multe detalii dupa ce o sa termin F-14, care o sa primeasca si el un tratament asemanator.
Aceasta postare a fost editata de scorpio: 11 April 2011 - 09:59 AM