Forum Machete,Modelism,Hobby: Chris Cat - Site personal de fotografie - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Chris Cat - Site personal de fotografie

#1 Useril este offline   curec_christian 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 606
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 03 May 2007 - 04:59 PM

Salut,

Cu toate ca nu mai am timp prea mult sa ma ocup de modelism asta nu inseamna ca camera foto nu pot sa o iau cu mine peste hotare.

Si intr-un final am reusit sa actualizez situl meu personal.
Dar din pacate a trebuit sa ii schimb adresa.

http://www.caransebe...christian_curec

Orice critici si comentarii sunt binevenite.

Christian Curec

#2 Useril este offline   mack 

• Membru senior
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 15-April 05

Postat 04 May 2007 - 08:35 AM

salut,

mie unul, mi-a placut ce am vazut.

din cand in cand, ma ascund si eu in spatele aparatului foto si din acest motiv te intreb - cu ce tragi (body, obiective, manipulare soft - daca este)? poti sa dezvolti, de cand, cu ce ai inceput...aparatul tau de suflet...

lumina buna,
mack

#3 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 04 May 2007 - 09:51 AM

Saracacios rau saitul tau in ceea ce priveste sectiunea de nuduri. :lol:

#4 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 18-March 06

Postat 04 May 2007 - 10:26 AM

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, support@supportwebsite.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/1.3.33 Server at www.caransebes.net Port 80

#5 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 04 May 2007 - 10:56 AM

VIPER, la May 4 2007, 10:26 AM, a spus:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, support@supportwebsite.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/1.3.33 Server at www.caransebes.net Port 80

8-) Asta doar daca intri cu Opera, Firefox etc., daca intri cu Internet Explorer..atunci vorba autorului ....mii de cai ti se deschid
Eu sunt curios, frate Christian, cum erai privit cand ai facut foto din avion, nu este tocmai banal sa fuga unul din hublou in hublou cu aparatul prins de gat :lol: :lol:

Aceasta postare a fost editata de alexie: 04 May 2007 - 10:59 AM

#6 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior

Postat 04 May 2007 - 11:42 AM

Nu-mi plac site-urile care ma forteaza sa folosesc un browser anume... Pot fi facute "cross-browser" si e mult mai OK...

#7 Useril este offline   szek 

• Membru senior
  • Postari: 241
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 04 May 2007 - 03:01 PM

eu nu am probleme cu nici un browser, merge pe toate.

frumoase poze, felicitari.

#8 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 04 May 2007 - 03:31 PM

alexie, la May 4 2007, 11:56 AM, a spus:

8-) Asta doar daca intri cu Opera, Firefox etc., daca intri cu Internet Explorer..atunci vorba autorului ....mii de cai ti se deschid

Nu chiar !
Eu folosesc Opera si a mers fara probleme ....

Aha, m-am prins de unde are alexie spozorizari pt. productiile sale modelistico-cinematografice .. 8-)

#9 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior

Postat 04 May 2007 - 04:17 PM

Acum merge! E fain site-ul! Fain de tot!!!

#10 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12674
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 04 May 2007 - 07:29 PM

Ca un fost fotograf (pe argint) nu pot spune decit jos colopul!

#11 Useril este offline   curec_christian 

• Membru senior

Postat 08 May 2007 - 11:22 AM

Salut,

Multumesc tuturor pentru comentarii.

Daca nu pot sa mai fac machete, macar sa fac ceva in timpul liber.
Echipamentul l-am lasat la urma dar sa stiti ca nu el face o fotografie. Majoritatea echipamentelor sunt manuale fara functii automate, pentru ca nu am vrut sa arunc banii pe geam – oricum nici macar cele automate nu sunt extrem de fiabile in conditiile in care incerc sa le imping eu. (Si nu ca as fi cine stie ce mare fotograf).

Photoshop – ce cuvint magic, sufletul fotografului modern. Dar daca senzorul nu a inregistrat nimic din cauza limitelor lui sau a setarilor eronate ce o se redea Photoshopul in imagine – va spun eu – nimic…
Pe masura ce timpul trece calculatorul atinge din ce in ce mai putin fotografiile mele. Prefer sa asez un filtru orange in fata obiectivului cind fac fotografia decit sa ma chinui o jumatate de ora se replic efectul ala in Photoshop (si culmea e ca niciodata nu are chiar acelasi efect asupra imaginii).

Mack – aia cu lumina buna m-a uns la suflet. Greu de gasit asa ceva. Fotografii stiu de ce!!!

Olaf – Asa e. Tare saracios la nuduri. Culmea e ca am dezlegare de la prietena mea pentru asta… Numai sa fiu eu in stare sa fac nuduri frumoase. Si culmea absurdului e ca as avea si modele dar nu ma duce …. Inspiratia, mana, simtul artistic… zi cum vrei tu. E tare greu sa faci nuduri ca lumea, fara sa cazi in ridicol sau absurd. Cam ca la machete as putea spune!

Viper – Situl este un sablon JAlbum. Nu am vrut sa cheltuiesc bani in plus. Intre timp am crescut ceva si probabil ca imi voi “face” in curind propriul meu site. CU DOUA SECTIUNI !!!
UNA MODELE SI UNA FOTO.
Vis mare – nu-i asa. Vine si asta, pina la sfirsitul anului.
Probleme la site sunt imn mare masur datorita sablonului folosit. Sau poate a unor setari din browser. Pana acum nu am avut feed-back-uri de genul asta.
Inca o data scuze pentru problemele generate de sablonul Jalbum si BananaSite.

Alexie – Nasol, asa pe romaneste. Am fost cinci ani politist, chiar la Politia de Frontiera si am ramas cu o circumvolutiune in plus (sau in minus) de la cascheta. Intotdeauna simt cind cineva se uita prea insistent la mine.
E o isterie colectiva incredibila. Dar nu in avion. Acolo prea putin conteaza. Dar daca scoti aparatul intr-un aeroport citva ochi mici si iscoditori ai unor angajati imbracati in civil se lipesc instantaneu de tine.
Noroc ca inaltimea si pielea destul de alba nu lasa impresia unui mujahedin ca altfel de multa vreme as fi fost deja dezbract pana la piele prin aeroporturi. Oricum asta nu m-a scutit de cite un zimbet obraznic (sa stie ca l-am observat) sau chiar de o cearta, pe aeroportul din Viena.
Eu cred ca derapam spre un fel de nebunie colectiva. Dar asta este o parere personala…

Szek – multumesc pentru aprecieri.

Alexandru – Eu acuma scot un Pentax MX, pe film, de la naftalina… nu te sfiii sa scoti echipamentul de pe unde l-ai ascuns…

Echipament:
Camera SLR digitala: Pentax*ist DL – 6Mp, ISO 200 – 3200 (niciodata nu o sa inteleg cum au putu sa ii dea un nume asa complicat).
Obiective:
- Pentax SMC FA 18-55mm f3.5 –5.6 (obiectiv de kit – adica cel mai ieftin dar de o calitate extrem de buna la marca Pentax);
- Pentax SMC FA 50mm f1,4 (bijuterie mecanica si optica – un must pentru portrete)
- Soligor 70-210mm f3,5 constant (best of in materie de zoom-uri manuale dar asta se plateste – 1,2kg de sticla si metal) - nu se mai fabrica
- Teleconvertor 2x Kenko (cu functie macro) - nici asta nu se mai fabrica...
- Inele macro, blitz extern Cullmann cu cap rabatabil (vechi, da bun – firma a disparut intre timp), si tot soiul de alte prostii.

PS – vai ce dor imi e sa modelez – nici macar nu aveti idee!!!

#12 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 08 May 2007 - 03:15 PM

curec_christian, la May 8 2007, 11:22 AM, a spus:

Asa e. Tare saracios la nuduri. Culmea e ca am dezlegare de la prietena mea pentru asta… Numai sa fiu eu in stare sa fac nuduri frumoase. Si culmea absurdului e ca as avea si modele dar nu ma duce …. Inspiratia, mana, simtul artistic… zi cum vrei tu. E tare greu sa faci nuduri ca lumea, fara sa cazi in ridicol sau absurd. Cam ca la machete as putea spune!

Tot ca la machete, daca nu lucrezi, nu progresezi. Tu fa-le poze, chiar daca nu ies bune. alexdumi@yahoo.com :pint:

#13 Useril este offline   mack 

• Membru senior
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 15-April 05

Postat 08 May 2007 - 04:06 PM

...culmea, echipamentul meu fotografic actual contine, printre altele...
Pentax*ist DL cu obiectiv Pentax SMC FA 18-55mm :)

dar sufletul mi-a ramas la primul meu SLR adevarat - Canon AE-1

mack

#14 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12674
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 08 May 2007 - 06:41 PM

Citeaza

nu te sfiii sa scoti echipamentul de pe unde l-ai ascuns…
L-am scos eu mai demult... :pint: din pacate, diafragma obiectivului normal a devenit foarte lenesa.....atelier de reparatii.....ioc :-D

#15 Useril este offline   curec_christian 

• Membru senior

Postat 09 May 2007 - 09:13 AM

Salut,

Olaf - adresa este retinuta.

Mack - Uite unde se ascundea un Pentax-ist ! He, he, he.

Alexandru - Pacat.

Christian

Bafta la modelit

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi