Forum Machete,Modelism,Hobby: Leopard - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Leopard

#21 Useril este offline   007 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 19-January 07

Postat 03 May 2007 - 07:45 PM

ufffff, da mi-am insusit criticile si comentariile , ca urmare am vopsit teava de tun in interior dar cum fac cu senilele cum le murdaresc tot cu vopsea?s-au le bag prin noroi afara cind ploua , sa vad cum schimb diorama si inverzesc pomii ,decalurile de pe indicatoare voi incerca sa le ,,mozolesc ,,si pe alea :lol: ca prea aratau curate, in rest mai bibilesc la el si sper sa iasa bine

#22 Useril este offline   Danu 

• Membru senior
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 02-August 05

Postat 03 May 2007 - 08:41 PM

In legatura cu indicatoarele alea, sunt de parere ca ar trebui sa te documentezi un pic. Din cate imi aduc aminte, in Germania indicatoarele au diferite culori in functie de drumul pe care sunt (national, international, autostrada, etc - cum e si la noi dealtfel). Daca nu te superi, ti-as sugera sa pui un coltisor de asfalt langa care sa pui indicatorul, ca si cum tancul iese sau intra pe drum dupa o repriza offroad.

#23 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior
  • Postari: 3289
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 03 May 2007 - 09:27 PM

Si o preiau pa' piept s-o dau mai departe:asfaltul poti sa-l faci f.simplu cu o foaie de smirghel de granulatie potrivita cu scara 1-35.

#24 Useril este offline   007 

• Membru deplin

Postat 05 May 2007 - 06:28 AM

Am incercat sa corectez greselile facute ,am vorbit cu ADP si au taiat usciunea de pom,am bagat,, zegrasu,, inapoi in salteasiiiiiii stiti cum se spune un sut in cur un pas inainte asa ca.........................m-am hotarit sa il vind cu tot cu display ca sa ma apuc de altceva,,,,,,,,,,deci daca este interesat cineva??? sincer nici nu stiu cit sa cer ..........150 e 0k ?

#25 Useril este offline   007 

• Membru deplin

Postat 16 May 2007 - 06:12 AM

vad ca nu se inghesuie nimeni ,am gresit cu pretzul,,??????????, :pint:
asa ca daca am zis prea mult astept oferte mai viabile de
la voi ,sa vedem acum cine se inghesuie.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi