(Re)Asamblarea a fost relativ usoara ,macheta nefiind demontata in totalitate,totusi unelel piese le-am pierdut de-a lungul timpului,asteptand sa le primesc de la un prieten care le are dupa mai multe sasiuri de Sherman asamblate.
Tancul a suferit modificari minore,una fiind refacerea portului de pistol de pe turela,la Italeri acesta fiind gresit.
Singura problema a fost ridicata de senila din vinil ,care cu toate ca la Sherman nu are "burta" intre rotile purtatoare,statea ca un oval si atrebuit sa fie convinsa prin introducerea de ace prin corpul blindat.
Macheta a fost revopsita folosind emailuri Revell,culmea este ca am vopsit corpul blindat si am ramas in pana de vopsea,iar dupa ce am luat aceiasi vopsea si am vopsit turela am observat ca nuantele sunt diferite.
Decalurile originale au fost irecuperabile,asadar am cautat prin cutia cu nebunii si am folosit cateva numere si stele de la o alta macheta.
Invechirea a fost realizata prin washing-uri repetate cu vopsele de ulei (umbra arsa,umbra naturala,rugina),dupa care am folosit patinatori de la Agama,pentru a realiza look-ul prafuit.
Dupa toate invechirile macheta a fost sigilata cu un strat de lac mat.
Aceasta postare a fost editata de uhu: 29 April 2007 - 03:41 PM