Forum Machete,Modelism,Hobby: Plasticart - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Plasticart kituri...

#1 Useril este offline   Maverick 

• Maverick
  • Grup: Members
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 11-December 04
  • Interests:Mig's

Postat 23 March 2005 - 12:13 AM

caut :
il-14,il-18,il-62,
tu-104,tu-114,tu-134,tu-144,tu-154
an-2,an-12
mig-15,mig-21
mi-6
beriev-12
aero-45....cat si altele din seria de 1:72 excluzand Su-7 si Tu-2

si dau Yak-40,Mi-1,mi-10k,Comet 4,Trident,Mercure,B-727,Saab j-35,L-410

si mai acept orice parti de kituri distruse, incomplete de care credeti ca va puteti debarasa considerati-ma un "cimitir al aeronavelor in miniatura" poate fac si o imensa diorama din asta sau cine stie o firma cu kituri futuristice unicat ;-) :roll: :pint:

#2 Useril este offline   Pletila 

• Membru senior
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 14-January 05

Postat 23 March 2005 - 01:17 AM

Vrei kit-uri neaparat? Tu-144 am eu facut deja si sunt dispus sa il dau.Daca te intereseaza mai am si un set de carti postale cu avioane de pasageri inmatriculate "Aeroflot" Daca vrei le caut si le scanez..

#3 Useril este offline   Mykutzu 

• Membru deplin
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 13-July 05

Postat 13 July 2005 - 01:33 PM

salut pletila!
in legatura cu cartile alea postale aeroflot?
la mai ai ?
le mai dai?

#4 Useril este offline   valentinsamuil 

• Nou venit
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 20-January 10
  • Interests:Modelism, mecanica, sport, calatorii, S.F, neconventional

Postat 20 January 2010 - 12:41 PM

Salutare, sunt nou pe aici, scuze pt. eventualele stangacii; am vazut topicul referitor la Plasticart si m-a cuprins o enorma nostalgie, cinste celui care a avut ideea unei asemenea retrospective; copilaria mea e marcata de asidue cautari de '' machete''( asa le numeam pe atunci, nu aveam notiunea de kit) desi primul meu kit a fost un Czapla- RWD 14 cu insemne poloneze cumparat de la o librarie care acum nu mai exista; am avut, pe rand, IL 62, TU 2, TU 134, TU 20, AN 24, IL 28, SAAB J35, Trident, Mercure, MI 6, MI 10K, JAK 24P,Turbolet, Boeing 727, Comet 4; n-am crezut niciodata ca vor fi la mare cautare.

#5 Useril este offline   deltadagger 

• Membru senior
  • Postari: 479
  • Inregistrat: 21-November 09
  • Interests:Aviatie

Postat 05 February 2010 - 05:57 PM

Nici eu n-am crezut ca vor ajunge piese de colectie pana am dat de ele pe e-bay la niste preturi...Oricum valoreaza mai mult neasamblate decat asamblate,parerea mea. :drinks:

#6 Useril este offline   teh 

• Membru senior
  • Postari: 460
  • Inregistrat: 26-August 06

Postat 05 February 2010 - 07:35 PM

Prima mea "macheta", un Saab J 35..... Ehei, alte vremuri, eram prin clasa a II - III, nu mai ţin bine minte. Anii 70. Şi acum mai am o parte dintre kit-urile copilăriei mele, mai mult sau mai puţin intacte. Şi ce bucuros eram cānd găseam ceva nou...

#7 Useril este offline   arsenescusorin 

• Membru senior
  • Postari: 311
  • Inregistrat: 21-March 08

Postat 09 February 2010 - 05:44 AM

am intrat si eu pe ebay america si am cautat dupa plasticart. a gasit vreo 30 de rezultate. unele la 10 $ altele la 30-40 sau cair mai mult. notabil mi se pare numarul de licitari care e subtireanu rau de tot. majoritatea au 0 biduri. sunt o gramada de chestii de care unii vor sa scape si sa mai primeasca si o gramada de banii pe ele.
eu nu as putea sa montez un avion care are aceiasi varsta cu mine. am cumparat odata un tanc de carton si cand am vazut ca e din '79 l-am asezat la loc de cinste.
am avut si eu 4 plasticarturi, de la unele mai am doar cutia si cateva componente.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi