Aerograf - Anatomy of ...... Sfaturi tehnice
Postat 13 September 2007 - 01:54 PM
Citeaza
Adica ti-ai tras curent ???

@alecu_ultras: Nu trebuie strungar, ca mai mult alergi pana il gasesti si pana ti-o face

Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 13 September 2007 - 01:56 PM
Postat 13 September 2007 - 03:29 PM
Postat 13 September 2007 - 09:05 PM
vai mama ce rau cand stai degeaba....

vreau sa mai lucrez dar nu stiu ce sa fac, ca mie frica sa lucrez cu vopsea de asta din cutie de la Dufa, :-? email dintr-ala ...si pana imi iau vopsele din bucuresti ma dau cu capul de pereti

ah si FLYBOY, m-ai intrebat de mai multe ori ce am de gand sa vopsesc ca sa-mi spui ce vopsele sa folosesc, pai deocamdata pe hartie(carton), lucrez pana imi mai formez mana, dar dupa aceea trec la metal (carcase de calculator, rezervoare, masina, casti, etc.), ce-mi sugerezi???
scuze pentru intarziere,
Cristi.
Aceasta postare a fost editata de cristi: 13 September 2007 - 09:12 PM
Postat 14 September 2007 - 08:32 AM
Pentru table de motociclete cred ca va trebui sa cumperi emailuri Duco sau vopsele auto bune pe care sa la diluezi si/sau sa le combini cum vrei.
NU iti fie frica sa pui vopsele in aerigraf ca nu pateste nimic!

Postat 14 September 2007 - 08:41 AM
cristi, la Sep 13 2007, 10:05 PM, a spus:

Vopseste frate linistit cu Dufa ca nu-i sta 'n ... duza! Diluant nitro si totul e OK. Nu ai de ce sa-ti faci griji. Speli aerograful cand termini de vopsit si gata.
Daca ai sti cati machetisti vopsesc cu Dufa si cate machete sunt vopsite cu Dufa ...
Gama coloristica nu e atat de bogata, dar cand ai mult de vopsit pe suprafete mari (casti, carene, capote, carcase PC ...) vopseaua pentru machete devine mult prea scumpa. Cam cu pretul a 45ml de vopsea Revell poti cumpara o cutie de Dufa.
Eu zic sa tragi aer in piept, sa-ti iei inima in dinti si sa-i dai drumul la treba.
Bafta!
Postat 14 September 2007 - 11:54 AM

ok multumesc mult baieti , ma apuc de lucru pana incepe scoala , si daca vreti va mai arat lucrari sa va dati cu parerea, numai ca eu nu prea le am cu modelismul.....deloc!
si nu fac machete, ca nu ma pricep nu de alta, ca mi-ar place, dar lucrez pe foi mari

acuma la inceput, ca sa nu stric carcasa vreunui client ca-mi da cu ea in cap

P.S.
si daca textele mele nu prea au sens, sa stiti ca nu e nimic nou :hammer:

Aceasta postare a fost editata de cristi: 14 September 2007 - 12:05 PM
Postat 14 September 2007 - 03:06 PM
Aceasta postare a fost editata de alecu_ultras06: 14 September 2007 - 03:07 PM
Postat 14 September 2007 - 03:14 PM
Citeaza
Cristi, singurul lucru care infunda duza este ...lenea. :-x Lenea de a spala aerograful corect!
Citeaza

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 14 September 2007 - 03:18 PM
Postat 15 September 2007 - 04:21 PM

nu voi lasa lenea sa-mi infunde aerograful :-x nici cu pretul vietii!

si pentru poze , uitati-va in Galerie imagini, galerii personale...
am un album ...mai pe la sfarsit

sau daca vreti le pun aici , dar ma gandesc ca ..nu se cuvine :-? , nu?
Aceasta postare a fost editata de cristi: 15 September 2007 - 04:36 PM
Postat 18 September 2007 - 05:16 PM
Dupa ce tubul ramane fara gaz comprimat isi revine cand ori iei altul ori de duci si-l incarci(nu stiu unde exact).
Citeaza
Incearca o fata normala de om...sa vezi cum iese.Am incercat si eu demoni si altele si merge dar cand vrei sa te apropii de realitate e foarte greu.
Aceasta postare a fost editata de tomapaul: 18 September 2007 - 05:24 PM