Postat 26 April 2007 - 04:07 PM
Am fost astazi. La zbor este un Gripen intr-adevar. Revin pe weekend cu poze. De asemenea a zburat demonstrativ si un C27. La static un Dauphin 2, 2 Yak 52 Experimental, 1 Extra 300, 1 Cesna 172 al academiei civile, un elicopter mic R22 Robinson, un avion scoala Katana plus un planor IS 28 cu un monoloc. Terestre un TR 85, un MLI, un TAB, un fel de aro cred blindat, Un sistem de rachete LAROM pe sasiu de mercedes, un hovercraft al politie de frontiera, pilotul zicea ca este folosit in delta, ceva ATV-uri, niste HMWVe-uri, unele romanesti, diverse variante de armura. In standurile interioare armament, sisteme comunicatii, UN SIMULATOR F-16 utilizat de armata americana, plus multe alte firme din domeniul militar.
Concluzie: O expozitie interesanta, desi destinata personalului speciaizat accesul este facil, se poate lua o invitatie de pe internet (se printeaza). www.bsda.ro. Maine este ultima zi. Eu zic ca a meritat, desi unii au fost dezamagiti de numarul mic al demonstratiilor, mai ales de lipsa la zbor sau macar static al f-16-ului si al gripen-ului, competitori ai eurofighterului pentru contractul de inlocuire a flotei vanatoare romane. Revin cu poze si poate un filmulet in weekend.