Zis-5W cisterna 1/35 FORT
Postat 19 April 2007 - 03:53 PM
Si inca una, tot din Italia.
Se vad foarte bine muchiile tancurilor, care sint rotunjite.
Teoretic, un tanc contine cel putin 500 gk lichid. In plus, masinia se cam misca. Deci tancul trebuie sa cam reziste.
In rest, doar feicitari pentru tercere si poate ca te intorci la ceva mai mititel.
Se vad foarte bine muchiile tancurilor, care sint rotunjite.
Teoretic, un tanc contine cel putin 500 gk lichid. In plus, masinia se cam misca. Deci tancul trebuie sa cam reziste.
In rest, doar feicitari pentru tercere si poate ca te intorci la ceva mai mititel.
Postat 19 April 2007 - 08:22 PM
Va multumesc pt. interesul aratat, aprecieri, sugestii si critici. Ce pacat ca aceste schimburi de idei/informatii nu le poti avea chiar in timpul etapelor de lucru la kit.
Scara 1/35 e tentanta si-ti ofera mult potential, dar voi ramane credincios scarii 1/72. Unele mici divagatii sunt insa interesante.
Da, faltuire e si la tablele de pe acoperis. Cand am presupus ca cisterna poate fi asamblata asa, a fost doar o supozitie.
Am cautat ceva poze cu Zis-5 cisterna si am gasit ceva in cartea lui Nikolay Polikarpov de la editura Militaria (210).
Scara 1/35 e tentanta si-ti ofera mult potential, dar voi ramane credincios scarii 1/72. Unele mici divagatii sunt insa interesante.
Da, faltuire e si la tablele de pe acoperis. Cand am presupus ca cisterna poate fi asamblata asa, a fost doar o supozitie.
Am cautat ceva poze cu Zis-5 cisterna si am gasit ceva in cartea lui Nikolay Polikarpov de la editura Militaria (210).
Postat 20 April 2007 - 01:10 PM
AlexGiuglea, la Apr 20 2007, 12:08 PM, a spus:
Cum ati facut mizeria (negreala)?
Pensulare cu solutie diluata de future, in care am dizolvat puuutiiina cerneala neagra.
Apoi s-au pus decalurile.
Apoi s-au folosit pigmenti (agama si MIG) de nuante maroniu inchis si ruginiu, care s-au pensulat mai ales in zonele cu adancituri, santulete, etc.
Sigilare finala cu lac semimat acrilic.