Pagina 1 din 1
Beute Su-85
Postat 15 April 2007 - 04:18 PM
Dragi fratiori de "suferinta" ,dupa cum suna titlul am in lucru un SU Tamiya la scara 1/35 (frate Dragos,nu pune tunu' pe mine ) si am nevoie de nishte sfaturi ! Am gasit nishte fotografii cu asemenea masini avand insemne germane ale unei unitati stationate in Romania. Din ce se vede se pare ca baietii au revopsit destul de frumos capturatele dar, am impresia ca au dat cu "yellow sand" cam peste tot,fara o demarcatie prea concreta, inclusiv pe .... senile(?)! Galetii si esapamentele se pare ca nu au fost nici ele "mascate" inainte de vopsire.
.....sau nu vad eu bine?
.....sau nu vad eu bine?
Postat 15 April 2007 - 09:10 PM
Un link pt cei interesati de "capturaciuni" de origine sovietica
http://beute.narod.r...anzer/su/su.htm
http://beute.narod.r...anzer/su/su.htm
Postat 15 April 2007 - 09:12 PM
am inteles asta dar Cata se referea la su 100 in romania cea ce nu am gasit nicaieri doar cum am mai zis daca brea sa faca un SU85M adica sasiul de su100 dar in loc de tunul de 100mm sa puna un tun de 85mm in rest nu avea nici o deosebire fata de su100 doar tunul
Postat 15 April 2007 - 09:34 PM
Citeaza
Deci, ce credeti,au scapat vopsea si pe senile?
Mersu, pe baza unor poze A/N e extrem de greu, daca nu chiar imposibil, sa iti dai seama daca ai vopsea pe senila, sau e praf de o nuanta apropiata in A/N. Ai fi surprins sa vezi ce apropiate tonuri de gri dau culori care aparent sunt extrem de diferite.
Postat 15 April 2007 - 09:37 PM
Hmm, Mersu , nu prea stiu ce sa zic... Daca au venit gata vopsite de la un centru de triere /reparatie (camuflajul pare destul de atent executat), atunci nu ar prea trebui sa aiba vopsea pe senile (eventual era posibil sa fie pe inele de caucic ale galetilor ).Intr-o fotografie apare un membru al echipajului care picteaza numarul pe unul dintre vehicole . Eu cred insa ca ele au venit gata vopsite (inclusiv crucea), echipajele pictand doar inmatricularea . ..
Postat 15 April 2007 - 10:09 PM
Am vrut si parerea voastra. Va multumesc pt implicare. de fapt nu prea conteaza eventualele scapari pe senile si esapamente. Dupa o ora de functionare se murdarea iar ce era pe esapamente se ardea. Cred ca am exagerat. Trebuia sa ma gandesc inca de la inceput
Spor tuturor
Spor tuturor
Arata acest topic
Pagina 1 din 1