Din afara asa se vede, ca nu s-ar vedea nimic. Dar lucrurile lucreaza. Mai pe scurt: daca nu lucreaza nevasta-mea, sambata ne vedem in Pantelimon, la magazin, in atelierul ei mai exact. Daca lucreaza (inseamna ca are comenzi multe si ma imbogatesc) atunci vedem noi, poate il testam si pe Danut Maximul.
Compresor + Aerograf cu duza de 03 mm de la mine!! + Un borcan mare de Nitrosolv ( cel mai bun lac pentru machete.. ), penru cine vrea si pentru cine nu are, dar sa vina cu recipiente etanse.. ( Nu merge in rezervorul de la masina!!... daca asta aveati in gand.. ) + modele pe care sa se faca scoala ?? Altceva??
Deci:SIMBATA ora 11 VA ASTEPT la FAC de MEDICINA, pe str EROII SANITARI,pe dreapta spre Cotroceni, sa SARBATORIM ceva special pt mine.VA spun ce dupa ce veniti.Va astept cu PITA,SUCURI,CAFEA. VA rog confirmati ca sa stiu cit comand.
e buna si pita! Daca are si slana si brisca!
Cata, mi-e ca raminem fara auditoriu!
Deci facem cirnati gazare si masti inainte, dupa sau deloc??? . (usurel, sa nu zicenti cum vreti voi si dupa aia mincam! )
Deci????
In partea dreapta cum intrati in librarie am o masa maricica pe care veti putea experimenta ce vreti voi, iar in stinga , pe tejghea veti gasi mincarea si bautura.