Pagina 1 din 1
Precursori romani in constructii aeronautice
Postat 01 April 2007 - 05:50 PM
Cartea se vrea o scurta trecere in revista a acelor romani care si-au lasat amprenta asupra aeronauticii romanesti.
Autorii, Cdr. ® av. Constantin Iordache si Cdr. ® av. prof. ing. Ioan Salageanu, au facut o trecere in revista a acestor mari romani si a aparatelor lor zburatoare.
In cele 140 de pagini sunt prezente atat date biografice ale constructorilor cat si date tehnice ale aparatelor acestora, fotografii alb negru si desene in format mic ale aparatelor de zbor.
Este o carte care ar putea fi utila iubitorilor de istorie a aviatiei.
Bafta!
Autorii, Cdr. ® av. Constantin Iordache si Cdr. ® av. prof. ing. Ioan Salageanu, au facut o trecere in revista a acestor mari romani si a aparatelor lor zburatoare.
In cele 140 de pagini sunt prezente atat date biografice ale constructorilor cat si date tehnice ale aparatelor acestora, fotografii alb negru si desene in format mic ale aparatelor de zbor.
Este o carte care ar putea fi utila iubitorilor de istorie a aviatiei.
Bafta!
Postat 01 April 2007 - 06:10 PM
Blue-Max, la Apr 1 2007, 05:59 PM, a spus:
Editura, pretul, modalitati de procurare ?! :-?
Nu se vede clar in poza; editura Modelism ?!
Nu se vede clar in poza; editura Modelism ?!
Da Max! Editura este "Editura Modelism".
Cand am achizitionat-o eu era 20 lei (sau Roni ca nici nu mai stiu cum le zice) la magazinul Modelism din Cocorul.
Aparitia este recenta si vad ca nu apare pe site-ul editorului asa ca nu-ti pot spune daca poate fi facuta comanda la ei.
Daca vrei ma pot interesa direct la sursa, dar asta la sfarsitul saptamanii viitoare.
Bafta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1