Forum Machete,Modelism,Hobby: Panther A in constructie - sfaturi - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Panther A in constructie - sfaturi

#41 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12663
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 09 April 2007 - 02:42 PM

Citeaza

Deci chestia cu camuflajul facut cu patinatori nu este o perla de a mea ci o chestie vazuta(recomandat--"tip") pe site
Scuze, cred ca am inteles eu gresit. :-( Da, camuflajul "subtire" cum zici tu, adica petele in "pastrav" si "cirnatii/serpii" se pot face cu patinatori, totul e sa ai culoarea respeciva ;-) !

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 09 April 2007 - 02:45 PM

#42 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Grup: Members
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 09 April 2007 - 02:48 PM

Nici o problema.
Imi trebuie 2 culori:37 brick red si 48 lake green.
Brick-ul este disponibil,dar cine stie care este culoarea cea mai apropiata de 48-ul de la Revell?

#43 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Postari: 12663
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 09 April 2007 - 03:58 PM

Ar putea fi PA 15 FORREST GREEN

#44 Useril este offline   Danu 

• Membru senior
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 02-August 05

Postat 09 April 2007 - 05:10 PM

S-ar putea sa par carcotas, dar periscopul incarcatorului a iesit prea inclinat spre dreapta...

#45 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos

Postat 09 April 2007 - 08:42 PM

Nu ma supar pe nici o carcoteala :-) .Daca era perfect, nu mai puneam pozele in vazul lumii.Da,asa e ;-) .Si mie mi s-a parut putin cand le-am pus,dar eu cand am lucrat,le-am pus pe toate dintr-un unghi din care nu prea se vedea.Am stat cu gandul ca e bine si nu am mai analizat totul "puriceste".
Buba tot a iesit la iveala.
Asta chiar nu e greu de indreptat.Multam pentru remarca.
Deja am inceput sa-mi fac lista cu ce lipseste.
Mai lipseste o ureche de remorcare pe turela.
:-(

#46 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos

Postat 17 April 2007 - 12:16 PM

Cum ar trebui sa arate uzura pe zimm,ca arata cam nasol doar cu spalare cu negru?Ce ar trebui sa ii mai fac la zimm?
In mare e cam gata.M-am luat dupa ce era in kit cand am facut camuflare si a iesit cam ciudat(mai ales ca l-am facut cu pensula!!)
Mai am uzurile cu care nu vreau sa exagerez,desi ar fi cazul(arata ca un chinezism cu niste culori foaaaaaarte vii). :lol:

#47 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 17 April 2007 - 01:33 PM

Bazu,fratioare pune numai pozele si mai vedem dupa aceea :lol: .

#48 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'
  • Postari: 1066
  • Inregistrat: 03-April 06
  • Interests:In secial 1/72.

Postat 17 April 2007 - 06:41 PM

Citeaza

S-ar putea sa par carcotas, dar periscopul incarcatorului a iesit prea inclinat spre dreapta...

Citeaza

ai uitat o "ureche" de remorcare[stanga fata pe turela]

:lol: Omul are Kitul Revell! :lol: Are 6 periscoape la comandant, grilele spiralate in sens invers, ;-) , incorectabil pentru el si voi ii ziceti de nimicuri. :-x

Bazu! Lasa-le asa cum sunt! Daca nu ai avut rabdare sa il corectezi de la inceput, ceea ce arata ca entuziastmul e mult mai mare de cat pregatirea in domeniu si in mod clar aceasta e doar o faza premergatoare a lucrurilor bune ce vor urma, lasa-l asa. :hammer:

Ca sa te salvezi de toate ai urmatoarea situatie: Ai facut un Panther cu zimmerit aplicat pe front, (care tie ti-a iesit OK fata chiar de unele rale), e o pantera incercata greu in lupte care i-a zburat o ureche de pe turela si care a pierdut aparatoarea periscopului. Care e problema?

Chiar daca-l dai complet cu noroi si il intorci cu senilele in sus dupa ce l-ai terminat cu cativa americani sau rusi in trecere pe langa el tot ai realizt o diorama Ok. :lol:

Nu te mai opri in culori, carlige, etc, ci pur si simplu termina-l.

PS: Am reusit sa scriu fara "..." ;-) Poate asa sunt mai coerent in exprimare. ;-)

#49 Useril este offline   ciprius 

• Nou venit
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 03-June 07

Postat 03 June 2007 - 04:11 PM

Salut tuturor.Sunt nou pe forum, asa ca nu m ainjurati :hammer:
Vad ca aici lumea e infocat pasionata de modele.La fel sunt si eu. Cu toate ca poate sunt un pic un afara subiectului, daca e cineva interesat de a-si construi singur modelele favorite ;-) Stai un pic, nu ma refer la facetzi voi acum...Aici doar asamblatzi makete din bucatzi facute de altzii.Cum ar fi sa iti faci tu propria maketa...si dupa aia sa o asamblezi, astfel sa-ti asumi pe deplin meritul muncii tale
Un pic in ceatza? Nu pt mult timp uitati-va un pica pe paginile astea 2 www.zcorp.com si www.stratasys.com....Daca te mai si pricepi si la modelare pe calculator, te-ai scos.Faza cea mai buna ca am reusit sa fac si eu o masinarie asemanatoare...insa preturile de fabricare ale maketelor sunt cu mult mai mici, asa ca pt Romnia. deocamdata insa mai trebuie pusa la punc. Daca cineva e interesat de o mostra sau vrea o maketa personalizata uite mailul meu cipriuss@yahoo.com

IMAGINATZIA NU ARE LIMITE

#50 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 03 June 2007 - 04:26 PM

ciprius, la Jun 3 2007, 04:11 PM, a spus:

Salut tuturor.Sunt nou pe forum, asa ca nu m ainjurati  :hammer:
  Vad ca aici lumea e infocat pasionata de modele.La fel sunt si eu. Cu toate ca poate sunt un pic un afara subiectului, daca e cineva interesat de a-si construi singur modelele favorite ;-) Stai un pic, nu ma refer la facetzi voi acum...Aici doar asamblatzi makete din bucatzi facute de altzii.Cum ar fi sa iti faci tu propria maketa...si dupa aia sa o asamblezi, astfel sa-ti asumi pe deplin meritul muncii tale
  Un pic in ceatza? Nu pt mult timp uitati-va un pica pe paginile astea 2 www.zcorp.com si www.stratasys.com....Daca te mai si pricepi si la modelare pe calculator, te-ai scos.Faza cea mai buna ca am reusit sa fac si eu o masinarie asemanatoare...insa preturile de fabricare ale maketelor sunt cu mult mai mici, asa ca pt Romnia. deocamdata insa mai trebuie pusa la punc. Daca cineva e interesat de o mostra sau vrea o maketa personalizata  uite mailul meu cipriuss@yahoo.com

IMAGINATZIA NU ARE LIMITE

Ti-as scrie bine ai venit doar ca deja ai inceput sa calci in strachini.
Esti total pe lanaga tema topicului si jumatate din ceea ce ai scris aici ai mai scris pe un alt topic.
Daca chiar vrei sa te apuci sa-ti faci reclama prin jumate dintre topicurile forumului, prieteneste si pe fata te anunt ca ai toate sansele sa joci pe cu totul si cu totul alte forumuri.
Asta e un avertisment. La prima miscare pe care ai sa o faci asemanatoare cu cea de pe aici te asigur ca ai sa privesti de pe margine.

Bafta!

#51 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 03 June 2007 - 07:34 PM

ciprius, la Jun 3 2007, 04:11 PM, a spus:

Aici doar asamblatzi makete din bucatzi facute de altzii.Cum ar fi sa iti faci tu propria maketa...si dupa aia sa o asamblezi, astfel sa-ti asumi pe deplin meritul muncii tale

Fă şi tu ceva, şi bucură-te de rezultatele muncii tale. Că de vorbe suntem sătui.

#52 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 04 June 2007 - 12:14 AM

Citeaza

nu ma refer la facetzi voi acum...Aici doar asamblatzi makete din bucatzi facute de altzii

nu vizitati site-urile...e pierdere de vreme

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi