dani, la Mar 15 2007, 11:22 AM, a spus:
...imi place cum iasa uzura pe ele.Probabil de aici si graba de a le finaliza,in detrimentul calitatii,e-adevarat...
Vezi tu, fratioare Dani... acum, este adevarat ca fiecare-si face modelele cum vrea muschiuletul lui... si daca-i face un strop de placere, apoi ASA este bine pentru el...
Tocmai de aceea, in general, mai niciodata nu-mi dau cu presupusul in mod negativ, atunci cand NU-MI PLACE un model prezentat pe dragul nostru forum...
Exceptia de la aceasta proprie-mi regula, o fac atunci cand autorul mi-este aproape de suflet, intr-un fel sau altul... doar ATUNCI, daca este cazul, mai emit cate-o critica...
Iar cazul tau si simpatia mea pentru tine, cred ca au oarece notorietate...
Este adevarat, este spectaculos sa ne jucam in mod realist spre suprarealist, cu noroaie, rugini si mizerii... DAR, daca o facem, acestea ar trebui sa fie o incoronare a unui model perfect studiat, construit, detaliat si vopsit... un fel de cireasa de pe tort !
Daca sub spectaculoasa "moroiala", se ascund vicii bazice de constructie si finitie... atunci, moroiala respectiva, nu poate sa fie decat un mod trist de a abate atentia...
Zic "trist"... nu neeficient, din pacate... avem exemple mai sus...
Este ca in zicala aia binecunoscuta cu "afara-i vopsit gardul, inauntru... etc."
Tony Greenland, unul din "parintii legendari" ai afevismului dus spre dementa, unul dintre genitorii maniei supradetalierii si conversiei, desi avea finitii foarte frumoase, acestea erau foarte cumintele, retinute si de bun-simnt in "departamentul superuzurii suprarealiste".
Intrebat de ce se lasa mai prejos decat unii baieti din "scoala spaniola" care ieseau mult mai in evidenta cu modelele lor flamboiante, a zis ca el nu poate muncii un an ca sa detalieze un sasiu si un tren de rulare... pe care sa-l acopere apoi cu noroi... asa ca-i lasa pe cei care habar nu au ce ar trebui sa se afle sub noroiul pe care il aplica "cu atata arta"...
Tu esti un fratior plin de resurse si cu multa daruire in ale afevismului braillist. De aceea, cred ca ar trebui sa reflectezi la cele zise. Altfel, crede-ma ca nu mi-as fi permis sa-ti atrag atentia asupra catorva PROPRII OPINII !
Sa fii sanatos !