Modelism International 1/2007
Postat 11 March 2007 - 02:46 AM
Imi parea bine ca a aparut un articol despre He 176 si testele de zbor...Din pacate nu am inteles mare lucru din articol datorita unor razari cel putin ciudate si a unor barbarisme ce ar fi putut fi evitate.
Nu sta in intentia mea sa critic autorii articolelor care poate s-au chinuit catva ca sa umple paginile revistei. As vrea insa sa-i propun d-lui Craciunoiu sa ma angajeze cu 1/4 norma pt. corectura dinaintea publicarii articolelor.
Am inteles ca a fost plecat la Nurenberg dar nu cred ca dansul tine TOATA revista.
In rest ca de obicei: Articol despre un Albatros DIII pilotat de un roman, cu poze de DII si profile de DV sub care se vorbeste de vopsirea rosie sau galbena a avionului lui Richthoffen, in timp ce profilele sunt unul in lemn natur si unul gri cu bleu.
Aaa ! Si poate ma lamureste si pe mine cineva ce-i aia o macheta de "9 blaturi" .
:cry:
Postat 11 March 2007 - 11:32 AM
Daca pe coperta I avem o tanara modelista ce aduce vag cu Marcia Cross (Desperate Housewives) :hammer: , pe coperta IV lucrurile devin foarte fierbinti
Va rog sa va convingeti si singuri !
Scrie negru pe alb, Preturile includ taxele postale
Ma intreb, in pret e inclusa si fata ?!
De fapt, ce se intampla doctore ?!
Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 11 March 2007 - 11:44 AM
Postat 11 March 2007 - 11:43 AM
4. Cpt. A. Eugen Oancea
4. Albatros DIII
7. Hong-5
9. Trumpeter
10. Camuflaje pt. diorame
12. Semisenilate germane
16. Tamiya
16. Forces of valor
18. Oktiabraskaia Revolutia
32. Machete
33. He-176_primul zbor reactiv modern
36. Salonul de la Nuremberg - apropo, se scrie corect Nurnberg, eventual cu ü
38. Comandor Victor St. (Nita) Voinescu
40. Salonul de la Nuremberg - din nou !!!
42. Un pilot roman in KuK 56/J
44. Magazin Modelism
50. Posta redactiei
Postat 11 March 2007 - 12:29 PM
Dovada :
N-am citit-o si am si uitat sa mi-o iau asa ca singurul lucru pe care l-am retinut este ca revista costa acum 6 lei fata de cei 8 de anul trecut si am mai inteles ca abnonatii isi vor scoate banii indarat pe'n ca vor primi la un ison cu revista si un kit PM care valoreaza 10 lei.
Si pentru ca tot m-am uitat ca aia micii, doar pe poze, am remarcat cateva tare bune ca teme de lucru pentru diorame militare.
De restul sa mai zica cine a citit-o.
Bafta!
Postat 12 March 2007 - 01:10 AM
Au sau n-au machete PM la magazin ?
Daca fac abonament primesc ce se nimereste la rand sau imi aleg ce ma intereseaza ( tot PM)..?
Blue Max, sa sti ca eu n-am nimic impotriva fetei (" "). Dar daca o trimit prin posta s-o trimita mai bine la o casuta postala ca nevasta-mea e acasa tot timpul si verifica cutia de scrisori.
Cum ar fi sa dashcida cu cheia si sa se trezeasca cu doi craci d-aia lungi in freza.
- :-x Cand ai bagat-o p-asta aici ma ?....Nu vi tu acasa....
Postat 13 March 2007 - 09:14 AM
Spor in toate
Postat 13 March 2007 - 10:04 AM
paul, la Mar 13 2007, 09:20 AM, a spus:
Esti sigur ?!
Pana la umorul fin, mai bine s-ar concentra pe acuratetea informatiilor.
Nu numai modelistice ... vezi ... Nuremberg
Citesc pustii din ziua de azi revista si cred ca asa e corect, nu ?! Doar a scris asa la revista, la nea' Craciunoiu ....
Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 13 March 2007 - 10:07 AM
Postat 13 March 2007 - 11:06 AM
http://en.wikipedia.org/wiki/Nuremberg
totusi ai si tu dreptate. nu suntem anglofoni. daca nu exista o denumire romanizata ptr oras (viena ptr wien, londra ptr london, praga ptr praha, etc), atunci ar trebui sa folosim denumirea originala.
parerea mea:)
Aceasta postare a fost editata de szek: 13 March 2007 - 11:08 AM
Postat 15 March 2007 - 01:40 PM
OlafTheViking, la Mar 13 2007, 06:18 PM, a spus:
Blue-Max, la Mar 13 2007, 10:04 AM, a spus:
HAHAHAHAHAHA Pustii din ziua de azi citesc Modelism.
Ca tot veni vorba de "copii din zia de azi", au sosit si cele mult promovate avionase PM, gasibile la Modelism la 10 lei/bucata. Avantaj si cei cu abonamente (in viguare) care isi pot face de lucru fara sa mai citeasca si revista pentru ca aia cu una bucata revista, una macheta este doar pentru abonati.
Bafta!