Aceasta postare a fost editata de SS_: 18 April 2007 - 09:45 PM
URSS 1941 1/35 ICM
Postat 19 April 2007 - 07:27 PM
Pana una alta vi-l prezint pe Laus in stadiul actual:
Fotografierea am facut-o la lumina naturala si ca de obicei la aceasta lumina culorile au iesit corect. Celelalte poze din postarile anterioare care au fondul negru au culorile alterate de lumina artificiala. Am incercat Custom ISO dar aparatul foto tot nu le vede corect.
Am avut ceva dificultati cu lipirea tocului pistolului din cauza suprafetei de contact foarte mici. Din acest motiv i-am taiat nasturele de la buzunar, la fel am facut si in partea cealalta unde se afla porthartul. La prima lipire nu mi-a placut pozitia tocului si a doua zi l-am dezlipit si repozitionat. Acum sunt multumit de rezutat. Nici cu gentutza nu a mers ca pe roti (la capitolul asta kitul schioapata), in final am ajuns la un compromis acceptabil. O idee interesanta si pe care nu am planuit-o dinainte a fost inventarea mansetei camasii (este vizibila doar la mana cu tigara). Efectul a fost pe masura muncii
Aceasta postare a fost editata de SS_: 19 April 2007 - 07:48 PM
Postat 20 April 2007 - 08:05 PM
marhaba, la Apr 20 2007, 11:55 AM, a spus:
Foarte e putin spus, Ovidiu.
N-am vrut sa scriu pana acum ca sa ni i se urce la cap, dar sunt extraordinar de ingrijit lucrate. Sunt incantat de felul cum lucreaza si o spun azi pentru ca azi e o zi frumoasa pentru SaSaitul nostru coleg.
La multi ani, SS si cat mai luminosi!
Bafta!
Postat 20 April 2007 - 08:29 PM
Citeaza
Aceasta postare a fost editata de SS_: 20 April 2007 - 08:43 PM
Postat 20 April 2007 - 08:45 PM
alexie, la Apr 20 2007, 08:43 PM, a spus:
P.S. Daca nu-i ca in poza (ca te-ai jucat cu photo..cum ii zice), promit sa nu observi nici o grimasa.
A deci si tu esti in echipa "Toma necredinciosul"
Pai sa sti ca nu sunt la fel: sunt de trei ori mai mici decat in poze
Aceasta postare a fost editata de SS_: 20 April 2007 - 08:47 PM
Postat 20 April 2007 - 09:29 PM
Cum puteti sa dezbateti in detaliu aranjamentul aceesoriilor pentru soldati! Toate pozele alea sunt de uniforme standard!!! Oamenii astia sunt pe frot, iau prizonieri, cu siguranta pana au prins rusul au luat si o gramada de "culcat" si un morman de "taras". Iar cel mai important daca soldatul e stngaci va avea accesoriile puse pe partea cealalta. :-? De unde atata exactitate? Poate la o parada!
Postat 21 April 2007 - 12:33 AM
Aceasta postare a fost editata de SS_: 21 April 2007 - 12:40 AM