URSS 1941 1/35 ICM
Postat 05 April 2007 - 01:07 PM
Olaf cusaturile sunt din fabrica (si acum Alexie se explica fraza mea de la inceput in care spuneam despre acest kit ca are detalii gramada, (aproape) totul depinzand de vopsire - parerea mea ), trebuie doar avut grija sa nu se umple cu vopsea incat sa se estompeze si sa fie putin scoase in evidenta cu o culoare mai inchisa.
Aceasta postare a fost editata de SS_: 05 April 2007 - 01:14 PM
Postat 06 April 2007 - 08:30 AM
SS_, la Apr 5 2007, 01:07 PM, a spus:
Nu prea sunt de acord conteaza foarte mult si...materialul
Am constatat ca al meu nu este prea bun
Postat 10 April 2007 - 08:17 PM
Am continuat cu o pensula vopsirea centurii, cataramei si petlitelor camasii. Capatzana o vopisesm mai demult (capatzanile le-am vopsit toate odata) si am montat-o dupa care i-am lipit casca.
Vopselele sunt tip email.
Au mai ramas (in mare) vopsirea castii si a nasturilor, retusarea gulerului camasii, a mainilor, mansetelor (in jurul mainilor) si centurii (o spalare mica).
Aceasta postare a fost editata de SS_: 10 April 2007 - 09:00 PM
Postat 11 April 2007 - 10:57 AM
Materialul textil real:
Din dorinta de a se vedea cat mai bine am postat poze mai mari de data asta. Sa imi spuneti daca se incarca prea greu ca sa le mai micsorez. Desi asta e scopul - sa para un figurinoi mare
Nu stiu ce culoare sa-i fac nasturii: negri sau aurii? Help
Aceasta postare a fost editata de SS_: 11 April 2007 - 11:16 AM
Postat 11 April 2007 - 12:55 PM
Nu sunt sigur ca am inteles raspunsul tau referitor la umbre si lumini. Vreau sa spun, ai aplicat tu vopsea mai deschisa si mai inchisa in cutele hainelor in functie de pozitie? Nu de alta dar efectul pare FOARTE subtil (si reusit) pentru emailuri, care nu se preteaza la asa ceva. Bill Horan lucreaza in emailuri si daca tu faci ce face el sunt dornic sa invat. Marea problema la figurinele in email este demarcatia intre straturile de baza si umbra sau lumina. Inca nu stiu cum sa scap de aceasta urma dat fiind ca emailul se usuca repede si ferm.
Postat 11 April 2007 - 01:53 PM
Postat 11 April 2007 - 08:44 PM
Z-mare, la Apr 11 2007, 06:50 PM, a spus:
Intradevar arata foarte natural. Cand va fi gata diorama o voi aduce la o intalnire pentru cine doreste sa vada mai bine efectul acesta. Ideea pe care merg este ca figurinii sa arate cat mai aproape de real si sa inspire asta. De aceea caut metode pentru a obtine texturi si nuante cat mai corecte. Live arata mai bine si se vede un pic diferit decat in poze. Aparatul foto - in functie de lumina si felul in care cade pe figurine schimba (uneori mai mult, alteori mai putin) nuantele culorilor si aspectul detaiilor. De exemplu rusul a primit pe genunchi si cizme ceva prafuri - in poze prafurile se vad foarte slab; In realitate se vede clar ca cizmele sunt pline de praf, la fel si in genunchi.
Aceasta postare a fost editata de SS_: 11 April 2007 - 09:01 PM
Postat 12 April 2007 - 03:05 PM
alexie, la Apr 12 2007, 12:59 PM, a spus:
Ce-i Lucica, a inceput sa te sperie concurenta ?
Bafta!
Postat 13 April 2007 - 12:49 AM
alexie, la Apr 12 2007, 12:59 PM, a spus:
Sigur cand va fi gata vei fi invitat in "inspectie"
Aceasta postare a fost editata de SS_: 13 April 2007 - 01:21 AM
Postat 14 April 2007 - 02:40 PM
In schimb acum Chitaristul are cu ce sa isi sape un adapost individual, are din ce sa bea apa si sa manance (desi fie vorba intre noi nu da semne ca ar avea nevoie dar eu am fost corect si i le-am pus ) iar in caz de nevoie are si masca de gaze (nu am vazut-o dar sper ca cei de la ICM audagat-o in cutia ei). Deci i-am adaugat "accesoriile vestimentare". Mai are de asteptat pentru cutit si gentutele cu incarcatoarecare vor veni in fata pe centura.
Intrebare: este gresita pozitia gamelei?
Aceasta postare a fost editata de SS_: 14 April 2007 - 02:43 PM