Blue-Max, la Mar 8 2007, 07:30 AM, a spus:
Am o intrebare: in echipa nationala a Romaniei nu poti sa participi ?!
Buna intrebare si raspunsul meu ar fi: "Mi-ar face placere".
Dar, la concursul respectiv cupa internationala se organizeaza asa:
Organizatorii aleg niste figurine pentru echipe. La 54 mm 75 mm, un bust, o figurina calare, una de fantezie si un subiect care sa fie sculptat si vopsit. In afara de sculptura toate echipele vopsesc acelasi subiecte. Membri echipelor le vopsesc cum vor, echipele pot fi zlcatuite din o persoana pana citi modelisti pot aduna. Echipa Turciei anul asta s-a format din 4 persoane. M-au rugat sa vopsesc pe ashigaru. Figurinele sint cumparate de catre modelistii, daca nu va sponsorizeaza cineva, si pe noi n-a sponsorizat nimeni.
Pe urma macar un singur membru al echipei trebuie sa mearga la Atena cu figurinele si lucrul asta se face pe cont propriu daca nu esti sponsorizat. Din echipa mea se vor duce 2 modelisti anul asta, impreuna cu figurinele pregatite pentru nations cup si ale lor pentru participarea la un alt concurs cu participanti individuali tot in cadrul Athens Show-ului.
Athens Show-ul se organizeaza de mult timp, este numai de figurine historice. Dar de vreo 2 ani a inceput sa fie cunoscut pe plan mondial. Este o ocazie de a cunoaste maestrii sculptori si vopsitori ai figurinelor la o bere. Din pacate eu nu am putut sa particip anul trecut iar anul asta la perioada respectiva voi deveni a doua oara tatic
mai bine sa fiu alatur de sotia daca vreau sa mai continiu cu hobi-ul.
Secretarul clubului organizator este un bun prieten de al meu. Prin el putem sa ne inregistram cu usurinta si noi din Romania pentru concursul din anul viitor, putem sa aflam din timp toate informatiile necesare pentru concurs. Pentru asta va trebui sa discutam. Sint dispus sa va ajut sa formam o echipa nationala..
Aceasta postare a fost editata de alguhan: 08 March 2007 - 09:06 AM