Frate Dragos, ai vazut ca le postez si sub forma de articole, stii tu unde....
Aici ma incapatanez sa nu le pun in sectiunea articole, deoarece am vrut sa le imbunatatesc mai intai. In plus, cel putin momentan, nu mai scriu in romana dintr-o acuta lipsa de timp, astfel ca recenzia ar fi in engleza, iar acesta e site in romana si nu stiu daca si-ar avea locul un articol in engleza....
Totodata, nici nu cred ca ii intereseaza pe prea multi, cel putin de pe la noi, cu exceptia catorva "zumbalai", suntem destul de putini....
si nici nu cred ca se inghesuie lumea sa citeasca pe linkul dat...
Intr-adevar, o sa tin cont de sfatul tau, sa postez poze cu ei pe culee precum si poze cu "box art"/ul....
Singurul set la care am facut acest lucru este cel de la Pegasus Hobbies, German Infantry 1939. Acest set l-am "recenzat" cu putin inainte de a fi lansat pe piata si din acest motiv am crezut a fi util sa prezint atat cutia cat si culeele...
Dar o sa tin cont pe viitor, o sa le fac poze cand sunt pe culee la urmatoarele seturi pe care o sa mi le iau...
In ceea ce priveste cutia, le mai am la majoritatea seturilor....
Z-mare, ai dreptate in ceea ce priveste debavuarea, se mai intampla sa mai ratez din diverse motive....
Oricum, cu aceasta activitate imi petrec foarte mult timp, in general figurinele la aceasta scara avand destul de multe bavuri, dar probabil aceasta o stii...
Singurele seturi referitoare la germani in WWII care nu au aproape deloc bavuri sunt cele de la Caesar...
De asemenea, unele fete pot parea oarecum ciudate fie datorita greselii mele fie datorita modului in care cade lumina (cateodata nefericit).
Ca termen de comaparatie, in realitate o fata de soldat 1/72 este mai mica decat emoticon
In poza 5 soldatul este marit de aproox. 4 ori, asa ca e normal sa apara toate greselile
Insa in poza 1, acelasi soldat, marit doar de peste doua ori arata destul de bine....
Intr/adevar la fata mitraliorului se vede o bavura de/a lungul mutrei ....
Si in ceea ce priveste mortierul ai dreptate, dar nu am vrut inca sa il gauresc, insa in mod sigur o voi face...
Multumesc mult pentru sfaturi, chiar m-au ajutat si ma vor ajuta si in continuare foarte mult.
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 07 March 2007 - 11:18 PM