Forum Machete,Modelism,Hobby: Expozitie de machete, Cluj Napoca 2007 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Expozitie de machete, Cluj Napoca 2007

#21 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 11 April 2007 - 12:24 PM

Cata, la Apr 11 2007, 11:22 AM, a spus:

Din cei care sunt din Bucuresti, in afara de Gabi cine mai vrea sa mearga la Cluj ?? ;-)

Nu cred ca tine de vointa ci mai repede de putirinta ca degaba iau eu pastile de putut daca nema putirinta. :-(
Organizare usoara si ...
Bafta!

#22 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 11 April 2007 - 12:37 PM

Salut,
Veti primi si formatul de eticheta, intii sa avem liste sa facem calcule sa vedem capacitatea, aranjarea, etc.
Multumim si spor,
Bill

#23 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 11 April 2007 - 01:46 PM

La mine e batut in cuie ca vin, tocmai ce mi-am luat biletele de tren. Din pacate nu o sa pot sa iau mare lucru pentru altii data fiind situatia, daca e de carat machete poate doar chestii micute, si nu garantez ca tot eu o sa le aduc si inapoi.
Asadar, daca doriti sa trimiteti ceva la expozitie in conditiile de mai sus, dati-mi un PM si vedem daca se poate sa aranjam cumva.

#24 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'
  • Postari: 1066
  • Inregistrat: 03-April 06
  • Interests:In secial 1/72.

Postat 12 April 2007 - 12:00 AM

Am observat ca desi sunt frati din Buc. care vor sa dea machete pentru expozitie, acestea nu au cum sa ajunga la Cluj si banuiesc ca prin curier este exclus.. Asa ca de geaba liste, de geaba etichete... ;-)

#25 Useril este offline   AlexPl 

• Membru senior
  • Postari: 768
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 12 April 2007 - 08:47 AM

Daca ati fi citit mai atent, ati fi vazut ca eu merg cu masina la Cluj, si implicit exista destul loc sa iau si sa duc machete la Cluj. Desi sunt din Ploiesti, asa nu este un impediment foarte mare. Daca va organizati sa adunati toate machetele, putem stabili un loc si o ora de intalnire Joi sau Vineri si vin sa iau cutiile.

Conditie obligatorie!
Promit sa conduc atent (oricum sunt si machetele mele in masina), dar va rog sa le ambalati ca lumea, pentru a evita accidentele neplacute.

Intrucat am intentia ca si la inchiderea expozitiei sa imi recuperez machetele personal, si returul este 99% asigurat.
Va rog ca in cutii sa puneti si o lista cu machetele pe care le trimiteti, pentru a evita incurcaturile.

Deci astept sa va organizati si sa stabilim o zi saptamana viitoare in care sa vin sa ridic toate machetele

#26 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'

Postat 12 April 2007 - 06:49 PM

Citeaza

PS. Daca mai exista doritori sa trimita machete la Cluj, sa le impacheteze bine, si eu le pot transporta (in limita spatiului disponibil). Deasemenea, pot asigura pentru dus inca maxim doua locuri pina la Cluj. Pentru intoarcere, din pacate nu mai pot asigura nimic pentru ca am program turistic cu sotia

Asta am vazut dar nu zicea nimic de posibilitatea de a venii tu in Bucuresti sa le ridici.. Acum ca stim.. Uite cum ne putem organiza:
Pentru cei din Bucuresti: prin amabiliatatea lui Danusmaximus = Daniel Minea exista varianta ca incepand de pe data de 16.04.2007 pana pe data de 19.04.2007 in intervalul orar 9 AM-5 PM cutiile cu machetele bine ambalate si inventariate sa fie aduse la libraria din cadrul Facultatii de Medicina unde gazda temporara va fii Daniel, urmand ca in data de 19.04 sau 20.04 sa stabilesc un loc pentru predarea lor lui AlexPL care va asigura transportul pana la Cluj. La sfarsitul exozitiei banuiesc ca vom urma circuitul invers...

Ca o concluzie: Punct de colectare= Libraria din cadrul Facultatii de Medicina intre 9-17 :-)
Transportator = AlexPl,
Procedura= inventariere, ambalare, trimis in prealabil liste la Cluj, etc...stiti voi :lol:

Pana acum au confirmat trimiterea de frumuseti pentru expo "Machet ist 2007" Cristi=Modelfan si Cata=Cata

Se asteapta mai multi doritori... ca 'de' acum ne-am si organizat.. :-(

Ps: Daca aveti intrebari.... ;-)

#27 Useril este offline   AlexPl 

• Membru senior

Postat 13 April 2007 - 12:32 PM

Cu riscul de a ma repeta:

Va rog sa le ambalati cat mai sigur.

:hammer: :-( ;-)

#28 Useril este offline   florinn 

• Nou venit
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 21-March 07

Postat 13 April 2007 - 10:24 PM

Salutare.

Bill te rog lasa un nr de telefon sau suna-ma tu, am inteles ca lipseste ceva pentru afis.

0722 252 069
0749 170 632

Maine (sambata 14 / 04) eu sunt pe la club, si disponibil al discutii.

In caz ca nu vede Bill mesajul curand si il vede Adrian Turcu mai repede, acelasi lucru, vreau un nr de telefon pls.

#29 Useril este offline   florinn 

• Nou venit

Postat 14 April 2007 - 12:03 AM

Pentru cei care vin din tara si nu stiu Clujul iata si un link spre site-ul www.cluj4all.ro unde gasiti informatii suplimentare asupra locatiei. (aveti pe pagina respectiva un buton "localizeaza" si va arata exact locatia muzeului)

Ne ajutam si prin telefon.

#30 Userul este online   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4843
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 14 April 2007 - 12:11 AM

Florinn, vezi PM. spune-mi pe la ce ora vrei sa mergi maine pe la muzeu ,intrucit si pe mine ma bate gindul sa fac o vizita.

#31 Useril este offline   SS_ 

• Membru deplin
  • Postari: 97
  • Inregistrat: 02-September 05

Postat 14 April 2007 - 02:20 PM

Am sa merg si eu la Cluj, daca e nevoie pot da o mana de ajutor pentru aranjat exponatele celor care trimit si nu se duc etc. Nu o sa am insa machete personale.

Aceasta postare a fost editata de SS_: 14 April 2007 - 02:21 PM

#32 Useril este offline   AlexPl 

• Membru senior

Postat 16 April 2007 - 06:08 PM

Salut,

Eu voi fi in Bucuresti Vineri, 20.04, in jur de ora pranzului, (11 - 12). Cei care vor sa trimita machete la Cluj, trebuie sa le aduca la Danusmaximus pina in aceasta ora.
Daniel, te rog sa imi trimiti si mie pe mail adresa exacta a magazinului tau (de la facultatea de Medicina) si numarul tau de telefon, ca sa ne putem coordona.
adresa mea de mail este

andrei.mitu@interbrew.ro

#33 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior
  • Postari: 3289
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 16 April 2007 - 06:23 PM

Tel 0744985392.Adresa este Eroii Sanitari nr 6, pe dreapta cum te duci spre Cotroceni.Ma suni si te ghidez.

#34 Useril este offline   AlexPl 

• Membru senior

Postat 19 April 2007 - 11:42 AM

!!!!!!!! LAST WARNING !!!!!!!!!

Maine la prinz ma prezint la danusmaximus sa ridic machetele pentru Cluj. Daca nu le-ati adus inca, va rog sa le duceti in seara asta sau maine dimineata.
Sambata dimineata la ora 5, decolam spre Cluj

#35 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12670
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 19 April 2007 - 06:16 PM

Eu am dus o cutie de monitor (LCD) cu zece machete. Alex mersi mult!

#36 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'

Postat 19 April 2007 - 07:58 PM

De la mine pentru expo Cluj o cutie de: "Rulada cu crema de vanilie, decorata cu glazura alba" (asa zice pe cutie :lol: ), cu 15 machete! Sa traiasca!! :lol:

#37 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'

Postat 19 April 2007 - 08:03 PM

Se livreaza la Dan maine dimineata. 8-)
Aaa... am uitat sa precizez: Atata trimit, de intors pot sa fie mai multe, mai e loc in cutie. (doar 1/72, va rog) :lol:

#38 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 20 April 2007 - 09:53 AM

Multumim, multumim fratilor, ne bucuram ca vom avea kituri din multe parti ale tarii.
Miine e marea adunare pentru montarea expozitiei urmata de retragere la un stabiliment unde sa dezbatem, sa consumam, etc
Va tinem la curent
Spor,
Celula Cluj :lol:

#39 Useril este offline   SS_ 

• Membru deplin
  • Postari: 97
  • Inregistrat: 02-September 05

Postat 20 April 2007 - 11:07 AM

Plecarea mea s-a anulat :lol: :lol: . Mult succes si drum bun celor care se duc!

#40 Useril este offline   florinn 

• Nou venit

Postat 20 April 2007 - 07:36 PM

Imagine postata

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3