Citeaza
PS. Daca mai exista doritori sa trimita machete la Cluj, sa le impacheteze bine, si eu le pot transporta (in limita spatiului disponibil). Deasemenea, pot asigura pentru dus inca maxim doua locuri pina la Cluj. Pentru intoarcere, din pacate nu mai pot asigura nimic pentru ca am program turistic cu sotia
Asta am vazut dar nu zicea nimic de posibilitatea de a venii tu in Bucuresti sa le ridici.. Acum ca stim.. Uite cum ne putem organiza:
Pentru cei din Bucuresti: prin amabiliatatea lui Danusmaximus = Daniel Minea exista varianta ca incepand de pe data de 16.04.2007 pana pe data de 19.04.2007 in intervalul orar 9 AM-5 PM cutiile cu machetele bine ambalate si inventariate sa fie aduse la libraria din cadrul Facultatii de Medicina unde gazda temporara va fii Daniel, urmand ca in data de 19.04 sau 20.04 sa stabilesc un loc pentru predarea lor lui AlexPL care va asigura transportul pana la Cluj. La sfarsitul exozitiei banuiesc ca vom urma circuitul invers...
Ca o concluzie: Punct de colectare= Libraria din cadrul Facultatii de Medicina intre 9-17
Transportator = AlexPl,
Procedura= inventariere, ambalare, trimis in prealabil liste la Cluj, etc...stiti voi
Pana acum au confirmat trimiterea de frumuseti pentru expo "Machet ist 2007" Cristi=Modelfan si Cata=Cata
Se asteapta mai multi doritori... ca 'de' acum ne-am si organizat..
Ps: Daca aveti intrebari....