Ministrung
Postat 01 March 2007 - 09:05 PM
Stie cineva ceva despre acest aparat? Il are cineva? M-ar interesa sa vad niste poze si ce caracteristici are.
Radu
Postat 01 March 2007 - 09:21 PM
Postat 01 March 2007 - 09:23 PM
motor cu rotor in scurt de 500W si 2800 RPM. seamana mult cu motorul de la masinile de spalat alea vechi ALBALUX. In kit sau trusa daca poti sa numim asa avea ca accesorii 2 dalti de lemn, pe post de cutite, o piatra de polizor si o panza circulara cu dintii destui de mici...si costa 500 lei
si nu seamana deloc cu cel pus de Robotzel
Aceasta postare a fost editata de corsar: 01 March 2007 - 09:25 PM
Postat 01 March 2007 - 09:25 PM
Asa, o scula 'desteapta' la Proxxon e PD230/E. Insa e de 8 ori mai scump decat cel de care vorbesti, si merita doar daca chiar ai nevoie de o scula de calitate
Postat 01 March 2007 - 09:28 PM
Ala sovietic era chiar destept pentru ca se putea face si circular. Aveam unul la cub la Politehnica/Sportul Studentesc, dar era destul de prost pe parte de strungarie asa ca-l foloseam la taiat baghete unde mergea brici si oricum aveam la club si strung de lemn si un TOS cehoslovac "de ceasornicarie" pentru metale.
Strung e asta de se gaseste la Conex Electronic , dar pretul ramane mare pentru un simplu modelist :cry: .
Bafta!
Postat 01 March 2007 - 11:08 PM
Nu cred ca m-am exprimat cum trebuie... nu caut sa cumpar un ministrung. Am, doua, un Clisby, care este scula mea de baza acum, si un Unimat 1-Classic, o jucarie pe care nu o mai folosesc.
Ma intereseaza sa vad cum arata strungul acela de care imi amintesc eu. E posibil sa fie cel rusesc pentru lemn.
Radu
Postat 27 January 2008 - 02:06 AM
crios, la 1 Mar 2007, 21:28, a spus:
cum se numea fabrica si unde era ? iar strungurile ce modele erau? am tot intrebat daca s-a fabricat si la noi asa ceva, raspunsul a fost da, dar nimeni nu stia unde....s-au fabricat si freze ? as putea gasi, oare, unul second hand ?
Postat 27 January 2008 - 08:22 AM
florin1906, la 27 Jan 2008, 02:06, a spus:
crios, la 1 Mar 2007, 21:28, a spus:
cum se numea fabrica si unde era ? iar strungurile ce modele erau? am tot intrebat daca s-a fabricat si la noi asa ceva, raspunsul a fost da, dar nimeni nu stia unde....s-au fabricat si freze ? as putea gasi, oare, unul second hand ?
Fabrica se numea Intreprindera de Aparate si Utilaje pentru Cercetare (IAUC) si se afla pe strada Fabricii la numarul 47, in zona care gazduieste si Universitatea Politehnica Bucuresti.
In acelasi loc se afla acum Fast Eco SA si probabil inca o multime de alte firmulite.
Bafta!
Postat 18 January 2009 - 10:11 PM
radub, la 1 Mar 2007, 23:08, a spus:
Nu cred ca m-am exprimat cum trebuie... nu caut sa cumpar un ministrung. Am, doua, un Clisby, care este scula mea de baza acum, si un Unimat 1-Classic, o jucarie pe care nu o mai folosesc.
Ma intereseaza sa vad cum arata strungul acela de care imi amintesc eu. E posibil sa fie cel rusesc pentru lemn.
Radu
S-ar putea sa fie vorba de cel prezentat de mine ca idee in articolul meu cu ministrungul. Da un ochi si daca te intereseaza iti pot oferi mai multe detalii ca am unul.