Salutare poata sa-mi spuna cineva ce echivalente exista la culoarea Panzer Dunkelgelb '43, cod Model Master 2095. Am cautat si nu am gasit nimic, nici macar acest cod. Poate stit voi. Multumesc
Pagina 1 din 1
Vopsea MM
Postat 10 March 2005 - 07:09 PM
Postat 10 March 2005 - 10:45 PM
Am pus link-ul doar cu titlul de informatie. Daca dai pe Googla cautare dupa "Model Master 2095", gasesti mai multe site-uri cu tabele de conversie intre Model Master si Humbrol sau Revell. Ca nu toate aceste tabele sunt corecte... e altceva, trebuie sa le compari intre ele pana gasesti o medie satisfacatoare :)
Postat 11 March 2005 - 06:09 PM
Laure, daca tin bine minte este o vopsea din generatia noua si nu cred ca are inca "dovedit" unn echivalent. Din pacate nu -mi merege netul acasa (sint in oras la in internet -cafee) asa ca nu ma pot documenta. Sper sa se rezoleve problema cu netul si am sa-ti dau ceva lamuriri...
Alexandru
Alexandru
Postat 11 March 2005 - 07:27 PM
Laure, cred ca privesti problema dintr-un unghi care n-are mari sanse de reusita...
Vopselele MM din seria 2xxx sunt facute pentru a respecta diferite standarde militare, si drept urmare sunt echivalente fie cu vopseaua originala, fie cu vopsele de tip similar de la alti producatori.
Probabil o cauti pentru un tanc... Cel mai simplu e sa gasesti pentru culoarea originala a tancului ce vopsea poti folosi. Cei care se ocupa de blindate ti-ar putea spune, 'galbenul' german respectiv stiu ca are echivalente destule.
Vopselele MM din seria 2xxx sunt facute pentru a respecta diferite standarde militare, si drept urmare sunt echivalente fie cu vopseaua originala, fie cu vopsele de tip similar de la alti producatori.
Probabil o cauti pentru un tanc... Cel mai simplu e sa gasesti pentru culoarea originala a tancului ce vopsea poti folosi. Cei care se ocupa de blindate ti-ar putea spune, 'galbenul' german respectiv stiu ca are echivalente destule.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1