Regele Scorpion
Postat 24 December 2004 - 11:13 AM
Februarie 1991: Desert Storm.
Trei soldati americani aflati in patrulare cu un Hummer Avenger la marginea zonei de conflict , sunt dati disparuti la apelul de dimineata.
Autovehicolul este gasit dupa citeva zile, partial distrus, ingropat in niste dune de nisip.
Trei soldati americani aflati in patrulare cu un Hummer Avenger la marginea zonei de conflict , sunt dati disparuti la apelul de dimineata.
Autovehicolul este gasit dupa citeva zile, partial distrus, ingropat in niste dune de nisip.
Postat 24 December 2004 - 11:17 AM
Comisia de ancheta care a cercetat cazul nu ajunge la nici un rezultat, iar concluzia raportului este ca soldatii au fost luati prizonieri de catre fortele irakiene.
In respectivul raport este amintita declaratia unui beduin bastinas, conform careia soldatii americani au fost ucisi de uriasul scorpion de desert.
:-x . Acesti scorpioni uriasi sunt prezenti in legendele nomazilor , care cred ca sufletele vechilor faraoni au intrat in scorpioni si i-au transformat pe acestia in paznicii desertului.
In respectivul raport este amintita declaratia unui beduin bastinas, conform careia soldatii americani au fost ucisi de uriasul scorpion de desert.
:-x . Acesti scorpioni uriasi sunt prezenti in legendele nomazilor , care cred ca sufletele vechilor faraoni au intrat in scorpioni si i-au transformat pe acestia in paznicii desertului.
Postat 24 December 2004 - 11:33 AM
Bolovanul din spate este „Rose of Desert” (trandafirul desertului), un amestec de sare si nisip asemanator cu florile de mina de la noi, care se gaseste in Sahel (zona predesertica a Saharei) acolo unde continutul de sare din sol este foarte ridicat. Acest trandafir al desertului a inspirat si piesa lui Sting („The Rose of Desert” cintata de altfel impreuna cu un tunisian).
Postat 24 December 2004 - 11:39 AM
Ce imaginatie Marhaba Excelent.
Dupa nickul tau puteam sa jur ca va fi un scenariu antiamerican
Ai verificat daca speciile de scorpioni din diorama traiesc in acel desert? Acum trebuie sa trecem si pe la entomologi
Oricum mi-ai smuls citeva lacrimi
Bravo si spor,
Acelasi inlacrimat Bill 8-)
Dupa nickul tau puteam sa jur ca va fi un scenariu antiamerican
Ai verificat daca speciile de scorpioni din diorama traiesc in acel desert? Acum trebuie sa trecem si pe la entomologi
Oricum mi-ai smuls citeva lacrimi
Bravo si spor,
Acelasi inlacrimat Bill 8-)
Postat 24 December 2004 - 11:39 AM
Scorpionii sunt de fapt „piei” de scorpioni, mai exact exoscheletul rezultat dupa napirlirea scorpionilor mei. Cei negri sunt scorpioni imperiali (Pandinus Imperator) iar cel galben este un scorpion de desert (Androctonus Amoreuxi), primii traind de fapt in padurile tropicale sunt mari, docili si cu o muscatura asemanatoare muscaturii de viespe, iar cel de-al doilea fiind foarte agresiv si cu o muscatura periculoasa. O curiozitate a scorpionilor este faptul ca atunci cind sunt luminati cu lumina ultravioleta devin fosforescenti.
Postat 24 December 2004 - 02:27 PM
Foarte interesant Marhaba ! Alexie e deja negru !
Cat priveste pe dl. Spielberg, nu stiu daca-l cuceresti cu scenearii de felul asta !
El prefera alt gen de "happy end" , if you know what I mean ?! 8-)
Si zici ca cresti scorpioni .. ?! Uuhhh .. ?!
Shalom !
:hammer:
Cat priveste pe dl. Spielberg, nu stiu daca-l cuceresti cu scenearii de felul asta !
El prefera alt gen de "happy end" , if you know what I mean ?! 8-)
Si zici ca cresti scorpioni .. ?! Uuhhh .. ?!
Shalom !
:hammer: