Pagina 1 din 1
De veghe vigneta 1/35
Postat 23 February 2007 - 12:29 PM
Butoiul e dintr-un set cu butoaie si canistre, set adus de Pavel, dar nu-mi mai amintesc cine era producatorul.
Iarba este de la Noch si a fost revopsita.
Pamantul este pamant din ghiveciurile cu flori ale sotiei.
Iarba inalta este dintr-un pamatuf de barbirit ale carui fire de par au fost vopsite.
Adezivul este aracet transparent (asta am cerut cand l-am cumparat si asta mi-a dat vanzatorul) foarte bun.
Iarba este de la Noch si a fost revopsita.
Pamantul este pamant din ghiveciurile cu flori ale sotiei.
Iarba inalta este dintr-un pamatuf de barbirit ale carui fire de par au fost vopsite.
Adezivul este aracet transparent (asta am cerut cand l-am cumparat si asta mi-a dat vanzatorul) foarte bun.
Postat 23 February 2007 - 10:54 PM
M-am uitat din toate unghiurile si tot nu sunt lamurit: Ce postament are?
Abea astept sa-l vad, ca doar lenilele binoclului nu sunt doar niste pete de vopsea metalizata, nu?
Ai dreptate, la un concurs virtual ar pierde puncte pentru claritate...dar pentru un concurs LIVE?, apropo cand zicea Cata?
Si ma intreb, chiar era necesar sa tina binoclul la distanta (distanta cat sa-i vad luminita din ochi)?
P.S. Daca ala mic (ca varsta) , se insoara si pleaca.....sunt amator
Abea astept sa-l vad, ca doar lenilele binoclului nu sunt doar niste pete de vopsea metalizata, nu?
Ai dreptate, la un concurs virtual ar pierde puncte pentru claritate...dar pentru un concurs LIVE?, apropo cand zicea Cata?
Si ma intreb, chiar era necesar sa tina binoclul la distanta (distanta cat sa-i vad luminita din ochi)?
P.S. Daca ala mic (ca varsta) , se insoara si pleaca.....sunt amator
Aceasta postare a fost editata de alexie: 23 February 2007 - 10:55 PM
Postat 03 April 2007 - 02:37 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1