Sati sa-ti spun eu tipar.
Inca de pe drum suni si intrebi: Mami, sa iau ceva ? Ala micu ce face ? In cazul celor mai cinic-nesimtiti - pe mama (soacra) o mai doare maseaua ? Foarte bine......A, nu. Foarte bine ca doarme ala mic ca sa te mai odihnesti si tu.......
- Auzi ma, (sotia) ce ti-ai mai luat acu ?
E, de-acu poti sa le lasi sub scaun in masina si o sa te uiti la ele maine la servici.
Bine, o sa trebuiasca sa faci fata tirului de telefoane de la "ailalti" (eventual burlaci) care vor sa te intrebe : E, cum sunt ?(ca de obicei sunt mai multe firar ma-sa a draq). Cum, nu te-ai uitat ?!?!? Eventual cu un ton in crescendo si tu fiind obligat sa-ti bagi telefonul hat, pana intre scaritza si nicovala, in aparatul lui Golgi.
A doua zi dupa ce ai jonglat la servici cu diversi colegi (mai cu polen in urechi) care te taxeaza ca te joci cu "avioNELE", reusesti cu greu sa arunci un ochi la prospect cand apare seful ......Sau mai rau amanta.....Deci, machetele e alungator de gagici frate !!!
In fine, ajungi acasa si in geanta pe care o trantesti neglijent pe jos ca si cum nu ar fi nimic valoros in ea, se afla in sfarsit plasticul / prospect/ decal si cutia eventual pliata si bagata intre niste dosare/reviste.
Si dupa ce te uiti de zece ori la ea, cum tocmai am facut eu acu' 15min cu Nanzanu', o bagi frumos in dulap/debara/masinadespalatdezafectata, si......Ramai cu planurile (din cap).
In plus - cele mai dorite machete stau de pomana pt. ca mai bine ma apuc de unele mai nashpa pe care pot sa le gresesc decatr sa rasolesc diamantele colectiei din lipsa de timp si stres parental.
Am omis perversitatile ......Se putea si mai rau deci.
Aveti grija cine citeste peste umarul vostru in timp ce se face ca croseteaza (vai ce demodat)