Simptomele pe care le prezinta Z-mare (si bineinteles cel putin 90 % din cei de pe aici ) le recunosc in totalitate ! Le-a descris f bine.
Acum vre-o 15-20 de ani, ca sa nu mai socotesc de cand eram copil sufeream de o mare penurie de machete atat din lipsa ofertelor din piata cat si datorita unei lipse acute a banilor.
Timp pentru lucru aveam berechet, in acea perioada nu aveam aproape nimic in stoc (adica sub 10 kit-uri !!).
A trecut timpul, a aaprut familia , copilul, obligatiile de servici + cele casnice, au crescut simtitor veniturile , in sensul ca acum imi pot cumpara orice kit nemaifiind nevoie sa fac economii.
DAR.....
Proportional cu puterea de cumparare, au scazut (chiar mai rapid) urmatoarele :
TIMPUL - a ajuns extrem de putin (de ordinul a cateva ore pe luna -...cel mult !!)
SPATIUL - si acesta s-a redus DRASTIC, astfel incat este nevoie stringenta de o noua locuinta !! ( bineinteles nu numai datorita machetelor, mai e soacra, bicicleta copilului, aparatele de gomnastica a sotiei, cainele pe care il vrea baiatul + foarte imposrtant --MACHETELE PE CARE LE FACE ACUM SI BAIATUL MEU CARE ARE 13 ANI !!!)
Din aceste motive intr-adevar numarul din poll este jignitor de mic, dupa cum a remarcat din nou Z-mare.
La sfarsitul anului trecut am inceput cu baiatul meu si ne-am facut un inventar intr-un fisier EXCEL.
Fiindca sunt cate 3-4 ingramadite in mod economic intr-o cutie aveam anumite scapari in sensul ca nu mai tineam exact minte ce varianat am dintr-un avion.
Ajunsesem la
120 bucati !!
Am perioade cand ma opresc gandind lucid ca , si in situatia in care m-as apuca acuma de ele si as iesi la pensie ca sa lucrez nonstop tot mi-ar trebui vre-o 10 ani sa le tremin.
Dar tot in mod periodic luciditatea dispare , incep sa am simptomele lui Z-MARE (apropo am vazut la PAVEL pe site
ca ne pregateste HASEGAWA !!)
Si mai dau o comanda ! unde bineinteles ca sa nu fie taxe postale mari comand cel putin 2-3 bucati o data.
Daca tot veni vorba, cred ca numitii : PAVEL, ARHI, mai nou FLYBOY ar trebui lejer incadrati ca dealeri de droguri de risc mare !! :-x
In plus cred ca sunt organizati intr-o retea internationala !!
Asa ca ar trebui sesizate organele !! :hammer:
De vre-o 3 luni productia stagneaza complet, in schimb achizitia nu s-a oprit asa ca deseara am sa incerc sa le numar din nou.
DECI : TE rog schimba cfrele din POLL sau mai pune-le cate un 0.
Nu de alta , dar in situatia asta probabil vei primi numai ultima cifra asa ca nu vei putea face nici o statistica !!! (ADICA TOTI VOR VOTA PESTE 9 !!)
Aceasta postare a fost editata de cid: 21 February 2007 - 09:43 AM