O mica corectie off topic ( trebuia sa adaug Ar 96 -problema cu svastica pe partea mobila)
BF-108 Taifun in ARR
Postat 17 February 2007 - 05:37 PM
Am revenit cu inca o nelamurire . In poza pe care am colorat-o am am sugerat o ramasita de albastru german . De fapt daca ma uit mai bine acel colt mai deschis pare sa aiba nuanta Crucii lui Mihai . E posibil ca "briul" galben a fost mutat putin mai in fata .
Postat 17 February 2007 - 08:10 PM
Cartula,
Am dat jos de pe net un film despre dezvoltarea lui Me 109. Printr-e altele, are si cateva secvente cu Bf 108, care a fost un predecesor al lui 109
Din cate mi-am dat seama, face parte dintr-o serie de documentare facute despre avioanele germene. Are in special cateva secunde bune unde se vede foarte bine tabloul de bord al lui 108.
Daca te intereseaza, da-mi un tar sa ti-l trimit
Am dat jos de pe net un film despre dezvoltarea lui Me 109. Printr-e altele, are si cateva secvente cu Bf 108, care a fost un predecesor al lui 109
Din cate mi-am dat seama, face parte dintr-o serie de documentare facute despre avioanele germene. Are in special cateva secunde bune unde se vede foarte bine tabloul de bord al lui 108.
Daca te intereseaza, da-mi un tar sa ti-l trimit