Postat 02 July 2008 - 04:11 PM
bineinteles...am inca planuri de lupta de vreo 10 ani, cu tot cu tot felul de operatiuni...din pacate, presat de examene, nu am mai avut timp sa ma ocup si de pozele promise...dar sper ca in curand...ideea e ca majoritatea i-am cumparat din banii mei de buzunar (renuntand la gumele cu abtipilduri, amandinele din cofetarii si alte cele)...primii "soldati" i-am cumparat pe la 8 ani (eu, nu mama :D) si erau o combinatie de nemti si americani...in combinatie cu diverse imgini vazute pe la tv si prin carti, m-am apucat de cucerit casele pe unde locuiam sau aveam rude (la mine, la matusa mea, la bunica, etc)..pana acum am peste 250 de batalii consemnate dintre care vro 50 au si rapoarte "post batalie" cu tot cu planuri si tactici...in curand, si poze...sper sa nu va plictisesc...aaa.. iar "diviziile" mele sunt compuse din aproximativ 100 soldati fiecare (2 regimente de cate 50, cu 2, 3 batalioane fiecare)...am 8 divizii "active": 3 de blindate: DIV 1, 2, 3 (dintre care 1 e preferata mea), 2 moto: 4 si 5 si 4 de infanterie: evident, 6, 7, 8. fiecare divizie blindata are in componenta aprox 30 de masini (10 tancuri, camioane, automitraliere, piese AA cu tot cu instalatii radar, etc), iar diviziile moto, in general, camioane si automitraliere. diviziile de infanterie nu au din pacate nici un mijloc de transport, imprumutand in situatii de "lupta" camioane de la celelate divizii. totalul: 790 de soldati, 31 de tancuri (de un singur fel, cred ca rusesti, dar nu-mi dau seama prea bine, 25 de camioane, 25 de jeep-uri cu tot felul de arme atasate, 6 piese AA, 3 tunuri grele si 3 instalatii radar (de fat tot jeep-uri ca mai sus numai ca au o "ciperca" pe post de radar)...cam atat pentru moment...sper ca nu v-am plictisit sau ca am poluat topicul...