Figurine/Soldatei/Omuleti/Jucarii din copilarie Plastic "la galeata"
Postat 18 March 2007 - 09:04 PM
cam ca si indienii vostri sunt soldatii mei aia a` la China (am inceput sa vopsesc unul de test,sa vad cum ar arata vopsit) si parca mai aveau si un camion cu antena de satelit,un camion cu lansator de rachete,tanc(nu stiu de care),tun,baricada,sarma ghimpata si o "harta" din ceva vinylin sau asa ceva.
Postat 19 March 2007 - 09:25 AM
Alex_Baccilu, la Mar 19 2007, 01:44 AM, a spus:
pune o poza cu ei dar vezi sa fie vechi ca altfel esti off-topic :hammer:
Lasa fratioare, ca-i nevinovat, vina imi apartine deoarece titlul topicului lasa loc de interpretari Figurine/Soldatei/Omuleti/Jucarii din copilarie.
Felicitari si sincera admiratie pentru extinderea "familiei"
Postat 19 March 2007 - 11:03 AM
Alex_Baccilu, la Mar 19 2007, 01:44 AM, a spus:
pune o poza cu ei dar vezi sa fie vechi ca altfel esti off-topic :hammer:
Pai sunt de prin `95.Poze nu stiu cand pot sa pun,oricum deja incep sa le pictez(Un camion e gata deja,un soldat doar pe jumatate).Inca ceva: degeaba pun acum poze,ca mai sunt din ele jos in beci.
Postat 19 March 2007 - 03:48 PM
alexie, la Mar 19 2007, 09:25 AM, a spus:
vina imi apartine deoarece titlul topicului lasa loc de interpretari Figurine/Soldatei/Omuleti/Jucarii din copilarie.
multumesc pentru felicitari
referitor la copilarie; intr-adevar, e o notiune relativa - uite, noi de exemplu, oare cand ajungem la pubertate??!
Postat 24 March 2007 - 02:09 AM
salutare la toata lumea.... stau de cateva ore bune pe forumul asta si ma uit la toate pozele voastre cu ce aveti pe acasa...
vorba unui forumis...daca aveam asa ceva cand eram mic...eram rege in cartier ...
am sa pun si eu o poza cu ce a mai ramas din colectia mea de indieni si cowboy...si altii.... :)
vorba unui forumis...daca aveam asa ceva cand eram mic...eram rege in cartier ...
am sa pun si eu o poza cu ce a mai ramas din colectia mea de indieni si cowboy...si altii.... :)
Aceasta postare a fost editata de promo: 24 March 2007 - 02:10 AM
Postat 25 March 2007 - 11:10 PM
ai ceva armata acolo
am strans si eu ceva razboinici intre timp, cand vor fi destui ne unim si-i atacam armata aia imensa a lui Olaf
la site mai ai de munca intr-adevar dar colectia de masinutze pare faina
sa te intreb si pe tine asa cum intreb pe toata lumea: vinzi/schimbi din indienii/cowboyii din poza? ai ceva dubluri pe care le-ai da?
bafta multa
am strans si eu ceva razboinici intre timp, cand vor fi destui ne unim si-i atacam armata aia imensa a lui Olaf
la site mai ai de munca intr-adevar dar colectia de masinutze pare faina
sa te intreb si pe tine asa cum intreb pe toata lumea: vinzi/schimbi din indienii/cowboyii din poza? ai ceva dubluri pe care le-ai da?
bafta multa