Figurine/Soldatei/Omuleti/Jucarii din copilarie Plastic "la galeata"
Postat 22 February 2007 - 11:10 AM
asadar cam astea au fost jucariile de pe vremea lui Ceasca? Doar cu atat ne jucam? Cum de rezistam pe vremea aia fara DirectX si OpenGL eu nu inteleg
Aceasta postare a fost editata de Alex_Baccilu: 22 February 2007 - 11:11 AM
Postat 22 February 2007 - 02:19 PM
M-aţi făcut să le caut pe cele care au mai rămas printre cutiile cu vechituri şi să le pozez. Voi n-aveaţi?
Postat 22 February 2007 - 02:58 PM
crios, la Feb 18 2007, 05:33 PM, a spus:
Bafta!
da, functioneaza, iata diferenta.
din pacate centura a fost "vopsita" cu carioca si aia nu iese deloc
are efect destul de rapid lichidul de frana, in 10 min a inceput sa se ia vopseaua.
multumesc frumos
Postat 22 February 2007 - 03:35 PM
ionut, la Feb 22 2007, 01:19 PM, a spus:
pai cand eram eu de varsta jucatului cu masinute tata avea deja o colectie de vreo 300 de bucati, si nu intelegeau tacanii de la bloc de ce ma jucam cu avioane cand ei se jucau cu masinute.ma plictisisem de masinutze inainte sa stie alti ce sunt alea.
P.S. Ionut sa sti ca are si tata cateva din masinile pe care le ai tu acolo, dar in stare buna mai alea IFA de plastic si Trabantul sunt o nebunie pe langa Majorette si Matchbox.
Postat 22 February 2007 - 04:20 PM
ionut, la Feb 22 2007, 02:19 PM, a spus:
cum sa nu avem...din pacate nu s-a pastrat nici una, asa cum s-a intamplat si cu indienii
n-am avut niciodata destule masinute pe cat imi doream sa am...cred ca am avut 3-4 maxim
un criteriu de alegere a lor erau "suspensiile"
le ridicam usor de fund sau bot si le dadeam drumul...care sarea de mai multe ori era mai buna
bravo tie ca le-ai pastrat, excelente poze!
Postat 22 February 2007 - 04:45 PM
crios, la Feb 22 2007, 03:24 PM, a spus:
Bafta!
sarumana si la dom' cartula si sa traieste impreuna cu dom' crios care este si noi toti pe langa 'mnealor!
inclin sa cred ca la mine au fost vopsiti cu oja + carioca
dar cred ca dot3 asta n-are rival
acum e la inmuiat inca un comansh
Postat 24 February 2007 - 09:11 PM
Masina era asa de frumoasa incat nici eu n-am indraznit s-o stric, sau s-o schimb...........prin 1995 era "ca noua" , a fost nevoie de interventiile nepotilor si apoi ale fiilor mei pentru a ajunge in acest stadiu :cry:
Politoys-M nr. 584 ABARTH 2000 Scara1/25
Postat 24 February 2007 - 11:20 PM
Multe (peste alea 32) le-am obtinut la scoala in schibul la "ciunga Rex" care mirosea a tzuica si era dirept din sertarele lui Sadam care atunci era mare prieten cu americanii.
Dobitoc fiind la o anumita varsta (mai demult) si fiind un negociator excelent am cedat aproape 1/2 din colectie in schimbul unei pungi de berese (capace de bere pt. cine nu stie) si a unei cafteli de la tata.
Restul s-au dus la diversi copii cu care am venit in contact de-a lungul timpului. Ca sa le "distribui" atentia de la avioane, PAK o masinuta in freza si ....gata.
Postat 25 February 2007 - 01:31 AM
Citeaza
mi se pare şi normal, dacă venea cineva să-mi spună că există maşinuţe de fier aşa de mari, ori minţea ori era dus cu pluta
Citeaza
eeee, eu pe tata îl evitam, ba chiar îl compătimeam un pic, colecţia era deja înjumătăţită şi el mă atenţiona: "să nu te apuci cumva să dai vreo maşinuţă din alea!". "Nu, nu!" îl asiguram ferm
Postat 26 February 2007 - 02:17 AM
tare masina alexie, o stiu, am vazut-o la cineva si-mi curgeau balele
despre colectii, ce sa zic, am avut vreo doi colegi care le tineau in vitrina ori ca nu-i lasa tata sa le scoata ori ca nu vroiau sa faca schimburi sau cine mai stie ce... eu n-aveam apucaturi de colectionar si ma jucam cu ele de le sareau capacele si suspensiile faceam sosele din carti cartonate puse una in continuarea alteia si in panta...le dadeam drumu' de sus si sareau, cascadorii etc
cand o sa ne vedem, alexie, dam toata lumea afara si incingem o cafteala cu omuletii, tarash pe sub mese