Figurine/Soldatei/Omuleti/Jucarii din copilarie Plastic "la galeata"
Postat 16 February 2007 - 03:30 PM
Nici o sansa sa primesc, daca de Olaf se radea cand era intr-a 7-a, iti dai seama la varsta mea cum se rade? Noroc ca noi intre noi, aici pe forum, ne luam in serios, altfel nu as fi adus vorba nici sa ma tai!
Postat 16 February 2007 - 07:22 PM
Dincolo nu te-au luat in serios pentru ca le e teama sa recunoasca
Eu citesc, ma uit si oftez. Cand m-am ridicat mai copacel asa pe la liceu, ai mei mi-au dat colectia unor nepoti care au facut-o praf.
Si acum ma doare sufletul cand ma gandesc ca aveam sun superb set de indieni demontabili adus cu sacrificii din Peru. Se demontau de la brau, puteai sa le schimbi capetele, sa-i faci indieni simpli sau capetenii, sa le schimbi mainile intre ei si fireste si armele :cry:.
Multumesc pentru amintiri, baieti!
Bafta!
Postat 16 February 2007 - 08:08 PM
Na ca uitai: la multi ani!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 16 February 2007 - 08:08 PM
Postat 18 February 2007 - 05:28 PM
uitati in poza, proprietarul a incercat o vopsire a calului si a vacarului
cum ma sfatuiti sa incerc sa-l curat fara a-l deteriora?
acetona, diluant, foc, explozie nucleara?
edit: am incercat cu apa si sapun si perie dar nu se ia deloc
P.S. asta e unul din cei patru achizitionati chiar astazi
Aceasta postare a fost editata de Alex_Baccilu: 18 February 2007 - 05:29 PM
Postat 19 February 2007 - 10:57 AM
AMINTIRI DIN COPILARIE..
Varianta Solo
Se intindea armata si urma monologul (4-5 ore), rastimp in care: atacuri, contraatacuri, invieri miraculoase, cei rai mureau pe capete (cel mai greu de redat miscarea 3D era pentru INDIANUL CU BOLOVAN, aca ca mureau primii).... toata aceasta apocalipsa necesita abilitati de ventriloc ce erau suportate zilnic de cei din casa .
Varianta Dublu
Doua fronturi, face-to-face, baricade si strategii de limitare a "Efectului de domino"; generalii in spatele fronturilor aruncau cu o guma (radiera chinezeasca cu arome) durata cca. 2 ore....cand apareau anumite necesitati :evil:, si generalii trebuiau sa traverseze frontul...
Varianta Exterior Pasnic
Constructie sosele, canalizari (capace suc), blocuri si vegetatie, masinute si omuleti; 1-5 participanti. Durata era influentata de factori externi: Soma-Soma, ascunselea, tuberbane, coci, "Flori, fete si baieti, melodii si cantareti" etc.
Varianta Exterior Agresiv
Transee, baricade,linii defensive, linii ofensive si camuflaj. Bombardament cu bolovani...deseori generalii erau atinsi de schije sau chiar de proiectile; in cadrul campaniei aveau loc incendieri (Spray BOB si chibrit..chibrit ). Victimele focului erau, evident, indienii cu bolovan si decupaje din revistele vremii.
:hammer: :hammer: :hammer:
P.S. Foto: Noua generatie
Aceasta postare a fost editata de alexie: 19 February 2007 - 11:00 AM
Postat 20 February 2007 - 11:13 PM
urcan, la Feb 20 2007, 10:51 PM, a spus:
Cred ca a stat ceasu' la voi pa ulita.
Vrei - nu vrei, aici toti ne ocupam cu "jucarele", ca tu te ambitionezi sa-i spui : F-4 Phantom....tot jucarie este...cel putin asa sustine restul omenirii care are alte preocupari.