German Tank Ace
Postat 26 April 2007 - 03:28 PM
Ce e de remarcat: ti-a iesit imitatia de piele excelent!
Eu zic ca mai trebuie adaugat la model epoletii; deoarece, aceasta scurta de piele, folosita in deosebi la plimbarile neoficiale, avea neaparat epoletii cu gradele. (Cred ca foloseau ca mijloc de identificare la carciuma, sa nu se bata cu vre-unul mai mare in rang )
Uite si 'jaca' originala. O gasesti in documentatia care ti-am dat-o.
Eu zic ca mai trebuie adaugat la model epoletii; deoarece, aceasta scurta de piele, folosita in deosebi la plimbarile neoficiale, avea neaparat epoletii cu gradele. (Cred ca foloseau ca mijloc de identificare la carciuma, sa nu se bata cu vre-unul mai mare in rang )
Uite si 'jaca' originala. O gasesti in documentatia care ti-am dat-o.
Postat 27 April 2007 - 06:38 PM
Cata, la Apr 26 2007, 03:28 PM, a spus:
O gasesti in documentatia care ti-am dat-o.
Asa este ! De mare valuare e documentatia aia a ta si de mare folos mi-a fost, dar spre deosebire de avionul din poza despre care spui ca pe al meu sa-l fac cu eleroane, sa sti ca Dragon da macheta cu eleroane cu tot asa ca le-am montat deja :hammer: , dar n-am mai facut poze.
Intre timp am pictat cate ceva si prin cocpit respectiv crucea si pambilica care tinea crucea de la bord.
Inca o data multumesc de documentatie! O sa-mi mai fie tare de folos.
Chiar ceva documentatie de aero n-ai? Ceva cu Me262, sau culori la F4U, sau Corsair-uri ceva ca sunt deosebit de interesat
Razvancs2006, la Apr 26 2007, 04:27 PM, a spus:
Cand avem si noi parte de un articol....."METODE DE CONFECTIONARE A BUTOAIELOR"????
Daca ma apuc sa scriu un articol pe tema asta, iar o sa zica Calin Wurger-ul ca modelismul este simplu, iar o sa-l creada careva, se apuca de modelism si eu o sa ma aleg cu reclamatii
Daca reti intrebarea, poate te lamuresc ce si cum la una din intalnirile viitoare.
Bafta!
Postat 28 July 2007 - 08:49 PM
Postat 29 July 2007 - 08:47 AM
Cu ocazia concursului am terminat mult mai multe lucrari doar ca nu le-am bagat in concurs.
Mitraliorii 2 si Bayonet assault sunt doar doua dintre ele.
Bafta!
Mitraliorii 2 si Bayonet assault sunt doar doua dintre ele.
Bafta!
Postat 29 July 2007 - 08:52 AM
Da.. Uitasem de ele :)
Te rog sa postezi toate sau care vrei tu la proiecte finisate. Acolo e parada.
Multumesc.
Multumesc.
Postat 29 July 2007 - 09:23 AM
alguhan, la Jul 29 2007, 08:52 AM, a spus:
Da.. Uitasem de ele :)
Multumesc.
Multumesc.
Am pus "The ace" la proiecte finiste.
Cele doua lucrari pe care le-am dat de exemplu in postarea de mai sus nu pot participa in concurs intrucat contravin punctului 6 din regulamentul concursului.
Mai sunt totusi 2 zile deci teoretic mai am timp sa mai termin o lucrare din cele doua care mi-au mai ramas si cu care m-am inscris in concurs.
Bafta!