B-24
Postat 21 June 2007 - 08:44 PM
Daca te uiti atent, in toate pozele cu avioanele reale emblemele sunt in realitate in aceeasi pozitie. Diferentele sunt date doar de perspectiva.
Cel putin in ultima poza te pacaleste rau pespectiva daca tu masori asa. Poza e facuta la unghi fata de bordul de atac, masuratorile care le faci tu acolo sunt extrem de eronate.
Iti spun, cam in acelasi loc le-am vazut pe aripile de B-24...
Cel putin in ultima poza te pacaleste rau pespectiva daca tu masori asa. Poza e facuta la unghi fata de bordul de atac, masuratorile care le faci tu acolo sunt extrem de eronate.
Iti spun, cam in acelasi loc le-am vazut pe aripile de B-24...
Postat 30 June 2007 - 06:31 PM
Am mai mesterit ceva: oblonul calei bombelor.
Initial am vrut sa le refac integral folosind folie de stiren dar am constatat ca este mai bine sa le folosesc pe cele din kit.
Asa ca am purces la degrosarea din greu a partii interioare a piesei folosind o freza, avind grija sa las doar marginile neatinse.
Initial am vrut sa le refac integral folosind folie de stiren dar am constatat ca este mai bine sa le folosesc pe cele din kit.
Asa ca am purces la degrosarea din greu a partii interioare a piesei folosind o freza, avind grija sa las doar marginile neatinse.
Postat 30 June 2007 - 06:41 PM
Postat 14 August 2007 - 09:45 AM
Postat 15 August 2007 - 10:01 AM